Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Ļoti rūpīgi jāpārbauda teksti un vēstules, vērīgi jāaizpilda dokumenti

Zvaigznes akcentēs detaļu nozīmi, bet nepateiks priekšā kritērijus atlasei. Ja ir bail kļūdīties, precīzi jāseko instrukcijām un protokolam, receptēm, oficiāliem priekšrakstiem. Noteikti ļoti rūpīgi jāpārbauda teksti un vēstules, ļoti vērīgi jāaizpilda dokumenti. Viedoklim būs nepieciešami strikti argumenti. Labi sekmēsies darbs ar vārdnīcām un izziņu krājumiem.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Rutīnas darbos jāizvirza prioritātes. Lai neapjuktu sīkumu gūzmā un haosā, kas var kļūt pilnībā nekontrolējams, ieteicams sekot plānam un instrukcijām. Vissaspringtākais laiks būs rīta pusē.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Samērā veiksmīga diena tiem, kas ies pa vairākas reizes pārbaudītu ceļu un būs pieticīgi. Lai izvairītos no vilšanās, zvaigznes neiesaka sev izvirzīt pārāk lielus uzdevumus. Mājieni būs ļoti noslēpumaini.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Jau no paša rīta būs steiga un raizes par kaut kādiem sīkumiem. Ja nebūs konkrētu uzdevumu un iespējas izvērsties darbos, lietā neliktā enerģija var pārvērsties aizkaitinājumā.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Informatīvi blīva diena. Ļoti aktuāla būs komunikācija ar kolēģiem, tuviem cilvēkiem, kaimiņiem, skolotājiem, ceļa biedriem... Svarīgi ne tikai uzturēt saites, bet arī uzzināt ko jaunu, atsijāt lieko, strukturēt faktus.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Zvaigznes neiesaka slinkot, lai precizētu faktus un liktu lietā jaunas prasmes. Ieteicams ļoti rūpīgi studēt instrukcijas, ievērot plānu, ļoti precīzi aizpildīt dokumentus.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Svarīgi ievērot plānu, reglamentu, likumus un principus, nepārkāpt objektīvus ierobežojumus. Savaldība pasargās no nepatikšanām.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Vislabāk būtu palikt notikumu aizkulisēs. Laba diena, lai iedziļinātos detaļās, tas varētu viest skaidrību, arī paplašināt redzesloku. Uzmanība, precizitāte, praktiskums un disciplīna – šīs dienas veiksmes atslēgas vārdi.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Lieli ieguvēji būs tie, kas darbus darīs secīgi. Laba diena darbam komandā. Nav ieteicams ticēt apšaubāmiem avantūristiskiem padomiem.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Nebūs viegli iekļauties rāmjos, jo īpaši ievērot dienesta subordināciju. Jāievēro likumi un ierobežojumi, lai nekaitētu veselībai un reputācijai.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Ļoti svarīgi neļaut sevi aizvirzīt nepareizā virzienā, lai gan tāda iespējamība pastāv, īpaši tiem, kas ļausies autoritatīviem viedokļiem. Jāatceras par uzticību idejām, principiem, profesionālai ētikai.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Nav ieteicams sākt jaunus darbus, arī kolektīvus. Liela iespēja tikt maldinātam, no dezinformācijas jāuzmanās visas dienas garumā. Laba diena pētījumiem, apmaiņai ar informāciju.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Ir vērts atcerēties, ka ne visiem solījumiem ir jātic. Sarunas biedri var izkropļot faktus, viņiem varētu lieti noderēt jūsu nekritiskums un tieksme fantazēt.