Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Vēlams risināt tikai steidzamas problēmas

Vēlams strādāt visoptimālākajā režīmā un risināt tikai steidzamas problēmas. Turpiniet jau iesāktas lietas, uzturiet veselīgu dzīvesveidu, parūpējieties par sava organisma nostiprināšanu. Zvaigznes palīdzēs mācībās un komunikācijā ar draugiem – tas jums sagādās daudz prieka.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Sarežģīta, sasprindzināta diena. Pastāv traumu vai slimību iespējas, kuras prasīs ilgstošu ārstēšanu. Attiecības ar kolēģiem šodien uzlabosies, jums izdosies izdarīt vairāk, nekā domājāt.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Ieteicams būt ļoti uzmanīgiem pret savu veselību. Iespējams, ka jūs jutīsiet sāpes kuņģī. Izvairieties no smagiem ēdieniem. Nav ieteicams nodarboties ar smagu fizisko darbu.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Pasīva vērošanas diena. Labvēlīga ir vienatne un koncentrēšanās garīgajās problēmās. Lai īstenotu ieplānotus uzdevumus, jums būs vajadzīgs miers, pacietība un skaidrs aprēķins.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Ieteicams veltīt īpašu uzmanību savai veselībai. Iespējamas nepatīkamas sajūtas vēderā. Izvairieties no smagiem ēdieniem. Vilšanās tiks pārdzīvota ar grūtībām.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Sarežģīta, sasprindzināta diena. Izslēdziet agresiju no personīgām attiecībām. Jūsu tā jau ierobežotā cilvēkmīlestība var pārvērsties vēlmē valdīt un komandēt.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Kritiska diena. Iespējama ģimenes attiecību pasliktināšanās. Esiet uzmanīgāki pret saviem mīļotajiem. Nekoncentrējieties tikai sevī, nepārvērtējiet savus spēkus un iespējas.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Pasīva vērošanas diena. Jums nav ieteicama kolektīva darbošanās, tikšanās, pārrunas vai braucieni –jums neveiksies. Ir iespējamas nesaskaņas, kuras var novest pie attiecību saraušanas.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Diena, kura ir saistīta ar strīdiem un konfliktiem. Kontrolējiet sevi un nepievērsieties sīkumiem. Šodien iespējamas diezgan stipras galvassāpes – tāpēc centieties nepārslogot sevi.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Kritiska diena. Ieteicams virzīt visu jūsu neatlaidību, pievilcību, daiļrunību, lai saglabātu iekarotās pozīcijas, nevis lai sasniegtu jaunus materiālus labumus.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Kritiska diena. Iespējams, ka Mežāži-vīrieši saņems vilinošu priekšlikumu, bet izdevība izrādīsies iluzora. Iespējama ģimenes attiecību pasliktināšanās.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Nomierināšanās, attīrīšanās, lūgšanu un meditāciju diena. Labvēlīga vienatne un koncentrēšanās garīgās problēmās. Lai īstenotu ieplānotus mērķus, jums būs vajadzīgs miers, pacietība un skaidrs aprēķins.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Diena ir raksturīga ar iztēles, radošu iespēju, fantāzijas nostiprināšanu. Daudzām Zivīm izdosies īstenot sevi mākslā. Zvaigznes iesaka parādīt radošu aktivitāti jebkurā jomā.