Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Zvaigznes palīdzēs visas detaļas salikt kopā vienā bildē

Zvaigznes palīdzēs visas detaļas salikt kopā vienā bildē. Cilvēki varēs ieviest kārtību, atjaunot balansu, izanalizēt un saskaņot, novērst pārpratumus. Vislielākie sarežģījumi iespējami komunikācijā. Ir diezgan liela iespēja dažādiem informatīviem samudžinājumiem un pārpratumiem, īsi sakot – daudz kas var tikt pazaudēts tulkojumā. Praktiskajā sfērā labāk sekot plānam. Jābūt ļoti uzmanīgiem, parakstot kontraktu.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Šo dienu labāk veltīt darbam. Esiet gatavi pārpratumu sērijai, jo īpaši – ar kolēģiem, palīgiem, dažādu iestāžu personālu. Precizējiet datus, izstudējiet instrukcijas, sekojiet ārstu norādījumiem.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Zvaigznes sola veiksmi izveicībā, biznesā un mīlestībā. Veiksmi noteiks talants, pieredze un meistarība, nevis laimīgs gadījums. Liela nozīme būs pasaules uzskata stabilitātei.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Būtu labi dienu pavadīt brīvā režīmā. Labs laiks pastaigām, lai tiktos ar draugiem, neformāliem radoša rakstura kontaktiem. Vakarā noteikti jāpievērš īpaša uzmanība notikumiem mājās.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Zvaigznes iesaka būt aktīviem. Laba diena komandējumu un cita veida braucienu plānošanai, mērķtiecīgām vizītēm, oficiālu iestāžu apmeklēšanai. Aptiekas un ārsta apmeklējums var būt pat ļoti rezultatīvs.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Ļoti noderēs precizitāte, saimnieciskums un tālredzība. Ne tas labākais laiks radošām izpausmēm. Zvaigznes iesaka pārāk neaizrauties, labāk palikt «priekšrakstu robežās», jo īpaši tas sakāms par darba plānu un budžetu.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Liela iespējamība baudīt iepriekš nopelnītu veiksmi. Zvaigznes iesaka būt pragmatiskam, neatļauties romantisku noskaņojumu. Neļaujieties kārdinājumam pārkāpt robežas, arī «pārpildīt plānu».
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Nav ieteicams uzspiest savus uzskatus, ieradumus un darba plānus. Šī nav tā diena, kad varēsiet pa tiešo ietekmēt notikumus un cilvēku rīcību. Ievērojiet priekšrakstus.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Būs iespēja pastrādāt nākotnes vārdā. Zvaigznes iesaka atteikties no haltūrām, bet maksimāli precīzi izpildīt uzdoto pat ļoti sīkos pienākumos. Jo lielāku precizitāti demonstrēsiet, jo lielāki ieguvumi var būt nākotnē.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Zvaigznes gatavo eksāmenu profesionālajā meistarībā, no kā varētu būt atkarīgs atalgojums un pat karjera. Praktisko iemaņu trūkumu nebūs iespējams kompensēt ar kaut ko citu, piemēram, daiļrunību.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Kopumā veiksmīga diena, bet iespējamas arī dažādas ķibeles. Būs kārdinājums strauji virzīties uz priekšu, bet ir liels risks pāragri izvirzīt pretenzijas un pretendēt uz kaut ko vairāk.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Ideālisms un sapņainums nebūs izdevīgi. Lieliska diena produktīvam darbam ar sīkumiem, no kuriem veidojas kopīga bilde. Slimību ārstēšanā būs nepieciešams sistemātiskums un precizitāte.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Mēģiniet izvairīties no pārpratumiem ar citiem cilvēkiem, kā arī mēģiniet izprast pats sevi, savus patiesos nodomus un vēlmes. Pretējā gadījumā riskējat salikt nepareizus akcentus attiecībās, karjerā un savā publiskajā tēlā.