Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Zvaigžņu stāvoklis radīs labvēlīgus priekšnoteikumus daudziem darbiem

Zvaigžņu stāvoklis radīs labvēlīgus priekšnoteikumus daudziem darbiem, būs arī motivācija strādāt. Iespējami radoši atklājumi, avantūras, sportiski un darījumu sasniegumi. Optimisms, azarts, romantisks noskaņojums vai garīgs pacēlums vairos veiksmes iespējas. Mērķtiecīgiem darbiem labvēlīga dienas pirmā puse.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Veiksme un pašpārliecinātība būs līdzās līdz pat vēlam vakaram. Visproduktīvākais būs rīts. Neraugoties uz spēcīgu paša potenciālu, būsiet atkarīgi no citiem.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Vajag atrast sfēru, kur lietderīgi izmantot savu enerģiju. Vislabāk to būtu darīt radošos projektos. Dienas pirmajā pusē īpaši labi nodarboties ar fiziskiem darbiem, pēc pusdienas veiksme darījumos.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Varēsiet priecāties par dzīvi tuvu cilvēku kompānijā. Laba diena nelielu viesību rīkošanai. Personiskos talantus labāk īpaši nedemonstrēt.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Ieteicams pabūt neierastos apstākļos, nepazīstamu cilvēku sabiedrībā, kas pārstāv citu, ne jūsu paaudzi. Arī tad, ja budžeta stāvoklis nav diez ko spožs, par sliktu nenāks iegādāties ko oriģinālu, interesantu.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Pat ļoti veiksmīga diena, bet tās dotās iespējas maksimāli izmantot varēsiet rīta pusē, kad arī zvaigznes sola maksimālu veiksmi un vislielāko atdevi.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Apstākļi atmodinās radošo enerģiju, arī spēcīgas jūtas, bet zvaigznes nedos iespējas brīvi un atklāti izpaust sevi. Labāk turēties otrajā plānā.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Saistīs it viss – mode, sports, reklāma, prestiži pasākumi... Labs laiks sevis reklamēšanai. Ja nemeklējat privātu slavu, diena labvēlīga kolektīviem darbiem.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Ļoti labi, ja dienai būs konkrēts mērķis, turklāt tas var nebūt tikai personisks, bet saistīts ar tuviem cilvēkiem. Esiet gatavi tam, ka šīs dienas notikumi prasīs enerģētiskus un finansiālus ieguldījumus.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Romantisku jūtu uzplūdi ir teju vai neizbēgami. Daudzi varētu censties iesaistīties prestižos projektos. Konkrētiem darbiem vislabākā ir rīta puse.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Labāk iziet ārpus paša noteiktiem rāmjiem, jo bilde, ko ieraudzīsiet, būs ne tikai pārsteidzoša, bet arī iedvesmojoša. Labāk mest līkumu rutīnas darbiem.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Nav ieteicams pretendēt uz līdera lomu, tad attiecības būs harmoniskas un sabalansētas. Neslikta diena, lai pievienotos kādai domubiedru grupai.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Nebūs jāsūdzas par iedvesmas trūkumu, turklāt to lieliski varēs izmantot pat ikdienišķos darbos. Zvaigznes iesaka uzturēt labas attiecības ar kolēģiem, bet izvairīties no familiārām attiecībām ar priekšniekiem.