Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Zvaigznes cilvēkus turēs sasprindzinājumā

Zvaigznes cilvēkus turēs sasprindzinājumā. Negaidīts notikums strauji manīs plānus, var kaitēt iesāktiem darbiem, arī nodarīt skādi īpašumam un attiecībām. Kopumā – spontāna un destruktīva diena. Cilvēki neievēros garantijas, viņiem nebūs mēra izjūtas un pietrūks paškontroles. Problēmas vairos impulsivitāte, nervozitāte un agresija. Ļoti lielas iespējas gūt traumas, pieļaut liktenīgas un arī atkārtotas kļūdas. Par problēmas risinājumu daudzi var izvēlēties neformālas akcijas, ekspromtu, izaicinājumu.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Diena sāksies ar pārsteigumu, bet tas var būt arī patīkams. Ļoti ticams, ka nāksies steidzami meklēt kompromisu. Ir liela iespējamība saskarties ar paša raisīta eksperimenta negatīvām sekām.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Jau no paša rīta jābūt modram. Zvaigznes iesaka atteikties no ziņkārības provocētiem darbiem. Pieaug iespējamība kaitēt savai reputācijai.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Šī nebūs garlaicīga diena, daudz kas saistīs uzmanību. Iespējami piedzīvojumi ceļā. Jābūt gatavam nokļūt notikumu epicentrā, un tas var arī nebūt patīkami.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Nav ieteicams paļauties uz draugiem, arī situācija nebūs paredzama. Zvaigznes nedos garantijas, toties sola pārsteigumus.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Nav ieteicams iesaistīties dialogā, arī ne kādu aizstāvot, jo ir liela iespējamība, ka viss beigsies ar patiešām lielu konfliktu. Var saasināties domstarpības ģimenē, pieaugs konkurence profesijā.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Jābūt gataviem tam, ka šodien daudz kas var nojukt, bremzēties, aizkavēties. Jābūt uzmanīgiem ar tehniku un darījumu kontaktiem. Nav arī ieteicams ķerties klāt uzkopšanai, meklēt palīgus, veikt riskantus darbus.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Liela iespējamība piedzīvot materiālus zaudējumus. Pat ideāli uzsāktam plānam būs nopietnas blaknes. Ne tā labākā diena pirkumiem, nav arī ieteicams dzīties pēc asām izjūtām.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Ir liels risks piedzīvot stresu, traumas, naidīgu attieksmi... Ja būsiet pieļāvis kļūdu vai kas slikts noticis jūsu vainas dēļ, nāksies par to samaksāt.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Jābūt īpaši uzmanīgiem braucienos, pārsteigumi iespējami jau no paša rīta. Jāizvairās no atklātām avantūrām. Nav ieteicams meklēt jaunus draugus, flirtēt un iesaistīties gadījuma kompānijā.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Zvaigznes neiesaka iesaistīties ārējos procesos, jāizvairās no personiskām un kolektīvām iniciatīvām. Šodien nav ieteicami materiāli ieguldījumi. Atcerieties, ka jums nebūs kontroles pār situāciju.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Jābūt gataviem pārslodzei, piedzīvojumiem, riskam, stresam un neparedzamībai. Enerģija meklēs iespējas izpausties, tāpēc būs īpaši bīstami ļauties destruktīvai rīcībai.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Zvaigznes liks saprast, ka nevajag ļauties izaicinājumiem, arī dīvainām emocijām. Esiet gatavi tam, ka notikumi attīstīsies pēc nestandarta scenārija.