Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Labi pievērsties remontam, rekonstrukcijai, kļūdu labošanai

Zvaigznes palīdzēs nepalaist garām galveno, arī netraucēs paplašināt savu redzesloku un darbības lauku. Ja netērēsiet spēkus sarunām un attiecību noskaidrošanai, varēsiet daudz paspēt. Taisnīgums un veiksme būs to pusē, kuri rīkojas un uzņēmīgi strādā. Pasivitāte nebūs nevainīga. Diena prasīs konkrētību, praktisku prasmju likšanu lietā. Labi pievērsties remontam, rekonstrukcijai, kļūdu labošanai.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Dienas panākumi būs atkarīgi no mērķtiecības. Daudziem nāksies pierādīt savu meistarību, tiesības uz ieņemamo amatu. Labāk darboties sev jau zināmā jomā.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Droši aizstāviet savas pozīcijas, to pat varat darīt praktiski, demonstrējot profesionālo meistarību. Ir vērts uz laiku atteikties no dažām ērtībām, estētiskām pretenzijām.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Ļoti ticams, ka diena paies saspringtā atmosfērā, spiedīgos apstākļos. Dzīves ritmu pamatīgi var mainīt nestandarta situācija, kāds attiecību saasinājums, kurā nebūsiet vainojami.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Iniciatīvu atdodiet citiem cilvēkiem, bet tas nenozīmē būt pasīviem. Liela nozīme būs jūsu garastāvoklim un vēlmei sadarboties, arī izpildīt savus pienākumus. Esiet gatavi sniegt atbalstu tuviem cilvēkiem.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Ļoti darbīga diena. Rūpju būs daudz, uzmanības lokā nāksies paturēt vairākus uzdevumus. Varētu beidzot izdarīt tos darbus, ko ilgstoši esat atlikuši.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Produktīva diena, bet ar noteikumu, ka priekšroka būs darbiem. Nokļūstot izdevīgā situācijā, zināsiet, kā visu izmantot savā labā.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Ne visi varēs rīkoties pēc saviem ieskatiem, nāksies pielāgoties citu gaumei un ieradumiem. Iespējams, galvenais noteicējs būs apstākļi mājās vai profesionālajā vidē.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Zvaigznes dos it visu, kas nepieciešams veiksmei. Pat ja rezultātu iegūsiet tikai pēc lieliem pūliņiem, tas jūs patiešām iepriecinās. Liela loma būs intuīcijai.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Diena prasīs būs praktiskiem un lietišķiem. Svarīgi pievērsties kopīgā budžeta jautājumiem. Ja iepriekš būsiet strādājuši tālredzīgi, varēsiet plūkt sava darba augļus.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Bezdarbība varētu būt pat kaitnieciska, bet vienlaikus ļoti svarīgi būt precīziem un tālredzīgiem, kā arī kontrolēt emocijas, jo īpaši negatīvas. Izvairieties no strīdiem, bet, ja tas nav iespējams, mēģiniet saglabāt līdzsvaru.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Nāksies rēķināties ar apstākļiem. Patstāvīgi domājošie un rīkoties alkstošie varētu pievērsties slepenām akcijām. Nav īsti labs laiks, lai attīstītu attiecības.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Zvaigznes silti iesaka nepalikt vienaldzīgiem, nebūt pasīviem. Daudz ko labu varēsiet paveikt ne tikai sev, bet arī citiem cilvēkiem. Nav ieteicama vieglprātība.