Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Ieteicams neiegādāties neko lielu, īpaši – tehniku

Ļaudis būs ļoti aktīvi noskaņoti uz komunicēšanu, var būt nenovēršama uzskatu sadursme, lieki uztraukumi. Labāk nesēdēt mājās, iepazīties ar jauniem cilvēkiem, vakaru pavadīt sabiedriskā vietā – kādā bārā vai kafejnīcā. Ieteicams neiegādāties neko lielu, īpaši – tehniku.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Domas būs vērstas nākotnē, iespējams, prāts būs nodarbināts ar kādu supergrūtu vai pat neiespējamu projektu. Mēģiniet veltīt uzmanību tiem, kas jūs patiešām mīl.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Apstākļi būs galvenie noteicēji. Daudz laika un enerģijas var paņemt komunikācija, informācijas meklēšana, dokumentu izskatīšana. Vēlmes var kardināli atšķirties no iespējām.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Diena piemērota mācībām, redzesloka paplašināšanai. Asprātība, azartiskums un zinātkāre darīs jūs par lieliskiem sarunu biedriem un starpniekiem.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Nav vērts raizēties par sīkumiem, tiem taču ir pārejošs raksturs. Iespējami pārpratumi ar naudu, kontaktiem, dokumentiem.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Būs nepieciešams labvēlīgs un gudrs sarunu biedrs. Ja ir vēlme komunicēt, neapspiediet to un nemeklējiet dažādas atrunas. Ja sarunu uztversiet kā spēli, būs viegli uztvert kritiku.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Rutīnas darbiem izcili piemērots laiks, jo īpaši tad, ja tie saistās ar intelektuālu slodzi. Panākumi būs labi, bet ņemiet vērā, ka nāksies saspringt uz sīkumiem un detaļām.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Dienu vajadzētu iesākt ar e-pasta un ziņu apguvi medijos, jo panākumi būs saistīti ar paša informētības līmeni un spēju izmantot to, ko zināt. Nejauša tikšanās var izrādīties liktenīga.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Iespējamas domstarpības ar mājiniekiem, priekšnieku, vecākiem un bērniem. Lai vai kas notiek, nepiešķiriet tam katastrofas nozīmi. Nebūsiet spējīgs ātri domāt, tāpēc lēmumus labāk nepieņemt.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Jūs vadīs kaisle apgūt jaunas zināšanas, paplašināt savu redzesloku. Varat meklēt izglītojošus kursus, plānot ceļojumu, internetā atjaunot pārtrūkušus sakarus.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Nav labs laiks stratēģiski nozīmīgiem lēmumiem, turklāt paša uzmanība var izšķīst niekos un sīkumos. Esiet uzmanīgi, veicot elektroniskus maksājumus.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Dialogs būs atslēgas vārds šai dienai. Meklējiet jaunu informāciju un arī dalieties ar to, ko zināt pats. Esiet gatavs demonstrēt savu talantu politiska rakstura debatēs.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Pacietība un humors būs tās kvalitātes, kas līdzēs šajā dienā, kurā var dominēt sajukums un neskaidrība. Nav izslēgti pārpratumi ar korespondenci.