Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Stingrības, ilūziju un pārbaudījumu diena

Stingrības, ilūziju un pārbaudījumu diena. Nepieciešams apzināt savas rīcības motīvus, domāt par savu dzīvi un mērķiem, uzņemties atbildību. Dienas otrajā pusē nav vēlams sākt jaunas lietas – zvaigznes liks šķēršļus. Jānodarbojas ar ikdienišķiem darbiem, labvēlīgs roku darbs, amatu apgūšana.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Iespējams, parādīsies jauni plāni tuvākai nākotnei, kuri var solīt labus ienākumus. Tajā pašā laikā ieteicams atlikt aktīvas darbības un pēc iespējas ierobežot kontaktus.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Kritiska diena. Ķermeņa kārdinājumi, jūtu satraukums, krāpšanās, viltīgi solījumi. Cilvēki, kas ienāks jūsu dzīvē, var kļūt par daudzu nepatikšanu iemeslu. Iespējami arī naudas zaudējumi.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Laba diena iesākto lietu pabeigšanai, bet jāņem vērā, ka tas īstenosies tikai tad, ja būsiet gatavi aktīvai darbībai. Attiecības ar tuviniekiem būs mierīgas un harmoniskas.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Iespējams uzlabot finanses. Nav izslēgts, ka vajadzēs iegremdēties darījumu aktivitātēs, kur gaidāmi savi lidojumi un kritumi. Ieteicams atlikt ārzemju braucienu.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Pateicoties svaigām idejām, jaunu domubiedru ierosinājumiem vai citas rīcības taktikas izvēlei, jūs veiksmīgi sarīkosiet darījuma tikšanās un pārrunās. Izvairieties no lieliem cilvēku pūļiem.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Pienācis laiks ar jauniem spēkiem ķerties pie darba. Iespējams, ka jums paradīsies jauni plāni, kuri sola labus ienākumus.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Ieteicams lietās parādīt piesardzību un uzmanību. Jāizvairās no kategoriskiem izteikumiem, nicinājuma, nevajadzīgām sarunām.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Iespējamas neveiksmes dažādās dzīves sfērās. Skaidri novērtējiet situāciju, pacentieties noformulēt savus uzskatus. Neesiet pārmērīgi valdonīgs attiecībās ar bērniem.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Planētas pret jums ir labvēlīgas, bet ņemiet vērā, ka iecerētais īstenosies tikai tad, ja būsiet aizrāvies ar darbu. Veltiet īpašu uzmanību mājas aizsardzībai – iespējamas zādzības.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Jauni cilvēki, kas ienāk jūsu dzīvē, var kļūt par daudzu nepatikšanu avotu. Ņemiet vērā zīmes – šodien jūsu iekšējā būtība atspoguļosies apkārtējā pasaulē.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Jūs pats zināt, ka mīlēt ar noteikumiem nav iespējams. Un jautājums – ko tu man dosi? – šajā gadījumā ir nevietā. Pēc iespējas kontrolējiet savus izdevumus.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Šī diena var būt labvēlīga vēlmju īstenošanai. Iespējama dzīves pilnības sajūta un darījumu aktivitāte. Neņemiet apkārtējo sīkas piezīmes pārāk tuvu pie sirds.