Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Ieteicams nopietni attiekties pret likumu

Ieteicams nopietni attiekties pret likumu, normām, noteikumiem, ierobežojumiem, jāciena vispārpieņemtie ideāli un vērtības. Var nākties izlemt starp mūžīgām šaubām un piespiedu kompromisu, vismaz uz kādu laiku noteikt prioritātes. Liela loma var būt nacionāliem, politiskiem vai citiem priekšnoteikumiem. Nav ieteicamas iniciatīvas. Ir ļoti svarīgi laikus apstāties.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Būs iespēja labot un normalizēt situāciju saskaņā ar normām, likumiem, principiem. Nav ieteicams ļauties viltus pieticībai. Ievērojiet precīzas robežas.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Nedrīkst nevērīgi izturēties pret pienākumiem, jo īpaši ilgtermiņa saistībām. Ne viss būs jūsu varā, notikumus var paātrināt neparedzēts vai ļoti gaidīts notikums.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Varēsiet baudīt savas tālredzības augļus, bet citi var ciest no savas netālredzības. Var nākties aizmirst par personisko, pievērst uzmanību lielāka mēroga notikumiem.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Par vienu no galvenajiem uzdevumiem var kļūt nepieciešamība ko svarīgu novest līdz galam. Ne mazāk svarīgi būs pieņemt situāciju tādu, kāda tā ir.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Patiesībā nebūs iemesla par kaut ko nopietni uztraukties, lielākā daļa baiļu būs izdomātas. No nepatikšanām jūs sargās noteikumu un pārliecības sistēma.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Uzmanīgi ķerieties klāt jauniem uzdevumiem, pilnvērtīgam startam traucēs noskaņojums, apstākļi, atmosfēra, profesionālā situācija.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Labāk nenovirzīties no uzskatu sistēmas, jau noteiktās kārtības. Nepārkāpiet draudzīgu vienošanos, neignorējiet rakstiskas saistības.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Noderēs ieradumi, kas saistīti ar resursu un personiskās enerģijas ekonomiju. Nav īsti laba diena jaunu individuālu ideju realizēšanai.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Izdarot visu iespējamo, ir svarīgi laikus apstāties. Pieredze un jau izveidojusies vērtību sistēma pateiks priekšā labāko variantu.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Būsiet tendēti uz depresiju, šaubām, vientulību. Lai vairotu pozitīvu noskaņojumu, ir vēlams izvirzīt prioritātes, netērēt spēkus sīkumiem.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Diena vairos pārliecību par izvēlēto ceļu. Ja esat sašļucis, morālu atbalstu varat meklēt pie domubiedriem. Iespējams, jūsu interesēm būs nevis personiska, bet poliska un sociāla nokrāsa.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Būs grūti saglabāt optimismu. Diena paies šaubās, kārtējā kompromisa meklējumos. Iespējams panīkums, nosliece sabiezināt krāsas, atcerēties slikto.