Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: HOROSKOPI līdz 9.jūlijam

© pixabay.com

HOROSKOPI 3.‒9.07.

AUNS

Ne velti saka, ka Auns ir jaunu ceļu cirtējs. Tas ir par tevi un ļoti izteikti tieši šajā laika periodā. Būs tāds enerģijas lādiņš, ka varēsi kalnus gāzt ‒ ar pilnu jaudu dosies uz priekšu un iedvesmosi arī citus. Turklāt pavisam negaidot var rasties jaunas peļņas iespējas. Tver mirkli un izmanto izdevību!

VĒRSIS

Turies tālāk no intrigām un izskaidrošanās, tā tikai iemantosi nelabvēļus. Patiesībā tev ir daudz citas svarīgākas lietas darāmas. Prātā gūzma novatorisku un pat neprātīgu ideju, kuras ir vērts realizēt. Meklē domubiedrus un ķeries pie darba. Tāpat arī veiksmīgs laiks mācībām.

DVĪŅI

Darbā vai biznesā panākumus gūsi ar ideju pārbagātību. Visām situācijām redzēsi risinājumus un arī racionālās lietās izcelsies ar radošu pieeju. Galvenais, lai tavs devums tiek atbilstoši atalgots. Naudas lietās jābūt apdomīgam un viss jārēķina, nevajadzētu aizdot vai aizņemties.

VĒZIS

Daudz jaunu plānu - kā nekā saulīte lielāko jūlija daļu atrodas Vēža zodiaka zīmē, un šis ir tavu jauno iespēju periods. Cilvēki novērtēs tavas idejas un zināšanas, tikai sadarbības partneru izvēlē jābūt uzmanīgam, netici labumu solītājiem uz vārda. Līdztekus spraigajai darba dzīvei domīgs laiks sirdslietās.

LAUVA

Jauni izaicinājumi darbā un biznesā. Parādīsi, ka esi cilvēks, uz kuru var paļauties un saņemsi atzinību gan morālā, gan materiālā izteiksmē. Situācijās, kad nespēsi tikt galā ar loģiku, labs palīgs būs intuīcija. Brīvajā laikā prieks no kultūras pasākumu apmeklējumiem, gribas iziet cilvēkos.

JAUNAVA

Ļoti svarīga attiecību tēma. Ja esi ar kādu kopā, tad mīlas jūtas uzbangos ar jaunu sparu. Savukārt brīvajiem ļaudīm iespējama liktenīga tikšanās, kas ienes kardinālas pārmaiņas privātajā dzīvē. Profesionālajā jomā iespējas pakāpties pa karjeras kāpnēm un arīdzan palielināt ienākumus.

SVARI

Daudz darāmā mājās. Vislabākais būtu paņemt atvaļinājumu vai vismaz nedēļas nogali pilnībā veltīt saimniecības darbiem. Kaut kas jāparemontē, jāsakārto, jāsapoš. Ja ir dārzs, tad tā sakopšanai arī roka pieliekama. Tajā pašā laikā profesionālajā jomā daudz pienākumu. Brīžiem sajutīsies kā vāveres ritenī.

SKORPIONS

Vilinās jauni apvāršņi. Ideālais variants būtu kaut kur aizbraukt, apskatīt citas zemes un iepazīt citu tautu kultūru. Šīs iespējas patlaban ir ierobežotas, bet var arī apceļot nezināmās Latvijas malas vai kaimiņvalstis. Tā būs vislabākā atpūta un arī rosinās virzīties uz jauniem mērķiem.

STRĒLNIEKS

Daudz un ar pilnu atdevi jāstrādā. Vari uzņemties papildu pienākumus, kaut ko padarīt ārpus darba - maciņš un bankas konts pildīsies. Nedēļas nogalē labprāt rosīsies mājas saimniecībā, rūpēsies par ģimeni, apciemosi vai sazināsies ar vecākās paaudzes radiņiem. Attiecībās ar mīļoto jāgādā par saskaņu.

MEŽĀZIS

Būsi labs padomdevējs sev un citiem. Cilvēki ieklausīsies tavos vārdos un būs pateicīgi par ieteikumiem. Tādējādi nostiprināsi autoritāti un darba devējs vai biznesa partneri nāks ar jauniem izaugsmes vai darbības paplašināšanas priekšlikumiem. Aizraujoši notikumi paredzami sirdslietās.

ŪDENSVĪRS

Pievērs uzmanību finansēm - vai kontā ieskaitīts viss, kam tur jābūt, un laikus apmaksā rēķinus. Naudas lietās var rasties neskaidrības, bet tajā pašā laikā ‒ arī idejas, kā nopelnīt vairāk. Privātajai dzīvei asumiņu piešķirs romantisks izbrauciens pie dabas vai nedēļas nogale nomaļā viesu namiņā.

ZIVIS

Būsi mīļi gaidīts dažādos pasākumos. Izej sabiedrībā, kur lieliski pavadīsi laiku kopā ar interesantām personībām. Ir iespējas satikt cilvēkus, ar kuriem vēlāk veidojas lietišķa saderība. Darbā kārtīgi jāstrādā, taču ar pienākumiem tiksi galā sekmīgi, un īstajā brīdī līdzās būs īstie ļaudis.