\\Foto \\Rīgā
Komentāri / Tirdzniecības centri izkāruši baltus karogus
 

10 komentāri

TTas labi
 
Ir jau jāizvēlas tirdznieki baltus ,vai apbedītāji melnus.
Vienlaicīgi tas nesanāks
19.februāris 2021, 11:49 Atbildēt
ĀĀksti gatavie
 
Vajag veikalu priekšā nodancot "Tūdaliņi, tāgadiņi" un tad valdība ļoti nobīsies un atļaus tirgot.
19.februāris 2021, 12:14 Atbildēt
FFFFfff
 
Būtu loģiski atcelt visus nodokļus ja neļauj strādāt, no kā maksāt? Bet tikai ne latvārnijā
19.februāris 2021, 12:38 Atbildēt
AArturs Nagliņš
 
Tas ir par maz saskarē ar liberālo fašismu latviešu mēslu izpildījumā. Tas ir par maz. Simbolizētas pretestības vietā ir jāparāda sava pašcieņa.
19.februāris 2021, 13:06 Atbildēt
UUdo Ulbergs
 
Tas ir par maz! Latviešu kultūrnācijā lielā cieņā ir sociālā protesta veids, kuru gribas dēvēt par dekoratīvo protestu. Faktiski tas ir gandrīz pats galvenais un vienīgais sociālā protesta veids, kuru praktizē latviešu kultūrnācija. Citi sociālā protesta veidi (mītiņi, demonstrācijas, streiki, bada streiki, piketi) aizvadītajos pēcpadomju gados ir bijuši ļoti reti sastopami neskatoties uz to, ka iemeslu bija nesalīdzināmi vairāk nekā, teiksim, padomju laikā. Tautas apmuļķošana ar “atmodu”, “otro LR”, “prihvatizācijas” laupīšana, kriminālā kapitālisma ieviešana, masveida organizētās noziedzības brīvība, zinātnes, izglītības, veselības aizsardzības devalvācija un komercializācija, masveidīgā nabadzība, milzīgais bezdarbs, pazemojoši zemās algas skolotājiem, medicīnas darbiniekiem, zinātniekiem, augstskolu pasniedzējiem, nelietīgi aprēķinātās niecīgās pensijas, tautas izmiršana un izklīšana pasaulē... Iemeslu sociālajiem protestiem aizvadītajos gados nekad nav trūcis burtiski katru dienu. Taču tiekamies gandrīz vienīgi ar dekoratīvajiem protestiem, kuri patiesībā ir protesta simulakri, protesta dekorācijas – kaut kas neīsts, ārišķīgs, ārēji patīkams, bet būtībā nevērtīgs, samākslots, glamūrs, idejiski banāls, sentimentāls, otršķirīgs.
19.februāris 2021, 13:16 Atbildēt
ooto
 
Nezinu, ko un cik tā šļura, ko saucam par tirdzniecības centriem, grib, bet vismaz man ir pilnīgi vienaldzīgas viņu grūtības. Kad liek 300% uzcenojumus mēsliem, tad nav nekādu karogu. Lai jauc tos centrus nost, baigi vajag....
19.februāris 2021, 14:00 Atbildēt
NNu nu
 
Vieta tukša jau nepaliks-vieni aizies,citi nāks vietā.
19.februāris 2021, 20:03 Atbildēt
NNu nu
 
Tirgot fufeli par kosmiskām cenām gribētāju būs daudz vienmēr
19.februāris 2021, 20:12 Atbildēt
AArt
 
Tirdzniecības centri no savām kosmiskajām nomas cenām it tā piepampuši, ka gadiem var dzīvot bez nomnieku maksām, jau 10x savus ieguldījumus ir atsitusi un naudu no Latvijas projām aizveduši. Jā, Latvijā taču tā peļņa nepaliek, visa aizplūst uz ārvalstīm, gan Maxima, gan Rimi. Te tikai cilvēkus noslauc.
Paskat, kādus mākslīgos dārzeņus pārdod, tomātiem un gurķiem nav nekādas garšas, vai tu ēd plastiku vai tomātu - viss vienādi. Maxima pat ir tik alkatīgs tīkls, ka šajās dienās tirgoja (ar atlaidi) sapuvušus plūmjtomātus, negatavus violetos un sarkanos tomātus. Ārprāta bezkaunība, iepirk mākslīgus tomātus no Spānijas pa 0,7 eurocenti un pārdot pa 1,5 euro. Ja vēl tiem tomātiem būtu garša. Gurķi viņiem nedēlām noliktavās nostāvējušies, atved mājās, pēc dienas sāk palikt dzeltenu un miza raujas čokurā.
Bet Latvijas 100 deputātiem tas, ar ko tautu baro - vienalga, neviens un nekad neiepīkstās
20.februāris 2021, 10:14 Atbildēt
VVispār
 
baltā ir padošanās krāsa. Varēja marketologi kaut ko kareivigaku izdomāt.
22.februāris 2021, 15:13 Atbildēt