Komentāri / Latvijā nogādātas sejas maskas no Ķīnas
 

8 komentāri

KKuilis
 
Pirmais ķīniešu dārgumus saņēma nācijas tēvs, stāvot pie bezmaksas ēdiena galda, ko apmaksā pretīgi stulbie latvieši. Nācijas tēvam ķīniešu dārgumus no lidmašīnas nometa virs Jūrmalas nācijas tēva rezidences ar bezmaksas ēdiena galdu visās telpās.
29.marts 2020, 11:51 Atbildēt
hhehe
 
cūka neurkšķi, drīz tevi kaus, jo saimniekam nebūs ar ko tevi barot.
29.marts 2020, 13:11 Atbildēt
KKaža
 
Esmu vientuļš,sirms darba invalīds ar hroniskām sirds vainām un tagad arī ar cukurslimību.Bērni un mazbērni ārzemēs.Tuvākie kaimiņi arī veci,slimi.Iztieku tīri labi,jo kājas ir veselas.Iztieku ar lietus ūdeni,dzeru no akas,kuras saimnieki paši to nelieto,bet jānes ap 200 metri.Jebkāda sociālā palīdzība ir atteikta,arī labklājības ministri uzskata,kā 3 infarkti,divas sirds operācijas,pregresejoša spondioloze ar mazu spēju pat putekļus slaucīt,nav pietiekami atbalstam.Tā kā,nav ko skumt vajag stumt!
29.marts 2020, 12:32 Atbildēt
JJuris
 
Ha, Ha, nedrīkst bojāt statistiku! No bada neskaitās bet palīdzēt vajag biznesmeņiem, tā ja.
29.marts 2020, 14:43 Atbildēt
AAldona
 
Kārtējais bīstamais precedents mūsu varasvīru izpildījumā. Tak labāk stāvus mirsim, nekā uz ceļiem dzīvosim!
Līdz var šo zemisko sadarbošanos ar ASV totālās eņģelu demokrātijas lielāko ne-draugu totalitāro Ķīnu, Latvijas varasvīri Latviju ir ierindojuši ASV globālajām interesēm visbīstamāko režīmu skaitā. Pēc pieredzes spriežot – visaptverošas, pret Latviju vērstas ASV sankcijas, droši vien, ir neizbēgamas. Un varētu nonākt pat līdz militārai intervencei. Lai ar Pentagona spēkiem beidzot nomainītu šeit valdošo - ASV intereses ignorējošo, un to rīkojumus nepildošo režīmu.
29.marts 2020, 12:33 Atbildēt
PPirktspēja
 
ASV uzņēmumā Ķīnā ražotās sejas maskas. Tāpēc uz vietas tās izgatavot nedrīkst.
29.marts 2020, 14:01 Atbildēt
IInta
 
Ražo taču vismaz par Liepāju bija raksts un vēl kaut kur...
Bet ja nopietni, - tas viss vien panikas celšanai, jo
jebkurš attālums tur starp tām 'uzpurņņa šķiedrām.... vīrusam ir vnk nekas.

Kad sāks ikdienā nēsāt tās visi Saeimas deputāti un MK, tad lai ar nāk un iestāsta, ka vajag visiem citiem ar. Vajag tātad, manuprāt, vien tiem, kas inficēti paši, šķauda un savus ķermeān sķidrumus līdz ar to izplata ar. Dakteriem un medpersonālam jau profesionāli tās vajag - paši kā visu zarazu izplatītāji parasit ir tie.
Bet par Ķīnu runājot, Latvijā pat viens ķīnīzers ir jau daudz par daudz - tikumus taču šie neaminīs un neviena šamo līdzatvestā nauda to neatcels:
www.dailymail.co.uk/..ts-selling-bats.html
29.marts 2020, 14:12 Atbildēt
NNo ārzemēm
 
29.marts 2020, 14:59 Atbildēt