Komentāri / Pirmizrādi piedzīvojusi opera "Izvirtības hronika"
 

20 komentāri

AAtļaušos
 
minēt vai zio un rozā un citu dzīvniekmīļu propaganda?
16.februāris 2018, 10:33 Atbildēt
nnu ja
 
Varbūt vajadzēja Erotā izrādīt ? ... būtu vairāk apmeklētāju ...
16.februāris 2018, 10:47 Atbildēt
ššausmas
 
Nepietiek jau ar to,ka visi, kādi tikai ir saziņas līdzekļi pilni ar sexu un pornogrāfiju,nu jau publiski "drāzīsies"uz skatuves.......Kur tā tauta tiek vesta? Lai es aizietu uz tādu izrādi,mani jānošauj!
16.februāris 2018, 10:50 Atbildēt
ttaisnība
 
zemu kritusi sabiedrība vairs ka plikas pakaļas neka viņiem nav, izmiršanai gatavojaties, tāpat ka bija sosdomija, pompeja gaidat tas drīz notiks.
16.februāris 2018, 11:10 Atbildēt
nnuchs
 
Pirms sniegt tik apgarotus komentārus, iesaku redzēt izrādi!

“Izvirtības hronika ir ļoti izaicinošs darbs – tehniski, vokāli un emocionāli. Esam raduši domāt, ka laikmetīgā mūzika ir ļoti sarežģīta, iespējams, tikai izskaitļota, un ka tajā nav klāt sirds. Izvirtības hronika ir ļoti inteliģenti uzrakstīta opera, kurā katra takts ir pārdomāta. Taču šis darbs ir pierādījums tam, ka var arī komponēt gudri, nezaudējot emocionalitāti un humoru. Izvirtības hronikas tēma ir aktuāla vienmēr - par cilvēku, kurš grib visu, nedarot neko, un šis motīvs mazliet ir katrā no mums. Pie pirmajiem kārdinājumiem rodas jautājums, vai esam gatavi doties pa vieglāko ceļu vai aizmirst to, kas mums jau ir. Izvirtība var būt visāda, tās nav tikai miesiskas baudas, bet arī tas, ka cilvēki garīgi sevi nepilnveido. Šī opera ir labs veids, kā caur humoru mūzikā un dramaturģijā likt par to aizdomāties,” saka jauniestudējuma muzikālais vadītājs Jānis Liepiņš.
16.februāris 2018, 12:32 Atbildēt
PProtams
 
un likumpārkāpēji migranti ir "bēgļi", un Stambulas konvencijā viss teksts ir tikai par sievietēm un viņu tiesībām, un OIK ir visas tautas labā, un vispār melns ir balts...protams es tam visam ticu jo emu apgarots un apgaismots...
16.februāris 2018, 12:49 Atbildēt
sskaisti
 
Labs Simtgades pasākums,pārspēj Bibliotēkas koncertu:)))))!!!!
16.februāris 2018, 16:09 Atbildēt
FFui
 
Kāda tā sabiedrības daļa kas apmeklē pirmizrādes , tāda veida pirmizrādes arī tiek pasniegtas.
Vodeviļas Operā neuzved !!!!!!!!!!!! Kur teātra kritiķu un inteliģences viedoklis?
Ķipsalā startē erots un nu arī Operā ????????
Nabaga mākslinieki , kas tik viņiem dēļ algas un štata vietas nav jāiztur!!!
Līdzjūtība .
16.februāris 2018, 18:46 Atbildēt
HHa ha
 
Es arī jūtu līdzi tiem māksliniekiem, kas to dara algas, nevis pārliecības dēļ... Par kādu inteliģenci iet runa??? Visi tie, kas tās nejēdzības taisa un viņu atbalstītāji taču sevi uzskata par augstāko inteliģenci... Tas mēs, tie, kam patīk klasiskas vērtības, normālas, dabiskas attiecības, tiekam uzskatīti par atpalikušiem, "augsto mākslu" neizprotošiem...
18.februāris 2018, 12:05 Atbildēt
rriebjas
 
piekrītu- bezgaumīga izrāde
16.februāris 2018, 19:40 Atbildēt
EElita
 
Cien.Operas un baleta vadība! Par ko jūs pārvēršat pat tādu teātri, kur jārāda viss skaistais. Diemžēl man tas turpmāk saistīsies ar mauku māju.
Jums liekas uzjautrinoši, asprātīgi? Ko vēl tikpat "uzjautrinošu" jūs tautas kultūras līmeņa celšanai esiet sagatavojuši? Māksla sāk izmirt paliek tikai plikas pakaļas un drātēšanās. Un tas ir mūsu kādreizējais Nacionālais Operas un baleta teātris. Riebjas skatīties. Ir jāzina kurā vietā var bikses novilkt. Uz ielas - sīkais huligānisms, Operas teātrī droši.
16.februāris 2018, 23:39 Atbildēt
LLonda
 
Man vieniigi gandriiz gribas precizeet apziimeejumu 'mauku maaja', jo tas ir old-school, pat ljoti. Taa nav vinju vaina. Tie ir maukuri, kuri vainiigi pie taadaam 'maajaam'. Taatad, MaukuRU maajas, kuraas ir paverdzinaatas sievietes. Kaadam sen, sen veesturee, aciimredzot, ir bijis izdeviigi nepareizi nointerpreteet shaadu iestaades terminu. Bez vismaz viena vecha atbalsta, taadu iestaadi uztureet nebuutu iespeejams. To pieljauj VINJSH, VINJI. To tagad iegaumeejam.
17.februāris 2018, 21:07 Atbildēt
eeee
 
tie, kas gaida klasiku-drāmu,traģēgiju/komēdiju- lai labak uz šo operu neiet un neizsakās. Tie, kuri prot uztvert alegorijas un lietas ar humoru, lai aiziet un noskatās. Izpildītāji, orķestris un pati mūzika ir lieliski. Vienīgais-dziedoņiem pašvaka angļu valodas izruna, bet iespējams, ka dziedot tas ir ļoti grūti - savienot pareizu dziedāšanu, vārdus, horeogrāfiju un vēl domāt par izrunu, tāpēc pieņemams arī tas.
17.februāris 2018, 10:36 Atbildēt
ffuiii
 
Quo vadis?
17.februāris 2018, 12:34 Atbildēt
PPriekulis
 
Prezidenta loža stāvgrūdām pilna.
17.februāris 2018, 17:10 Atbildēt
īīpaši stulbs
 
Ko var gribēt, ja pat valdībā peredasti!
17.februāris 2018, 17:45 Atbildēt
ccdt
 
Nu shita 'maaksla' gan ir vienreizeeja Gariigaa Pilnveidoshanaas, vai ne? 'Noteikti paliidz'. Taa, ka gribas veel un veel... Taa ir iespeeja ikviena personiigajai 'tumshajai pusei' kljuut VEEL tumshaakai (laikam)...
17.februāris 2018, 21:15 Atbildēt
nnu
 
labs laikmetīgā cirka uzvedums ,domāts jauniešiem no15 līdz 20 gadiem!!!!
18.februāris 2018, 20:57 Atbildēt
hhelia888
 
Diemžēl, lēti seksšopa elementi, lateksa pakaļas un peņi, un 'Stambulas konvencijas"slēptie motīvi lien ārā šajā izrādē "pa visām šķirbām", 'no gender' nāk ar joni! Margo labāk lai taisa savas izrādes Vācijā, mēs bez tām labi varētu iztikt. Nevajag kopēt Rietumu perversijas tik būtiski. Operai zūd smalkums un šarms un atnāk prastums un garīgais tukšums. Žēl 3 stundas no savas dzīves zaudēts tādas niecības zēļ, būtu labāk 36 EUR atdevuši labdarībai tiem, kam tiešām vajag.
16.aprīlis 2018, 14:11 Atbildēt