© Foto kolāža

*

Šie attēli ir izveidoti ar mākslīgā intelekta palīdzību - sporta apavi Gucci x Nike sadarbība.

Ķīniešu zinātnieki strādā pie moskītu pārvēršanas par lidojošām vakcīnām

Ģenētiski modificēti kukaiņi kož dzīvniekus un vakcinē tos no bīstamo infekciju attīstības

Ar šādu metodi ir iespēja tikt klāt tām dzīvnieku sugām, kurām ir grūti piekļūt zoologiem brīvajā dabā, un, kuras patlaban skaitās kā apdraudētās.

"Avatars 2" ir kļuvis par 2022. gada ienesīgāko filmu

Uzacu zīmēšanas printeris

Izmantojot telefona kameru, programma izvēlas cilvēka interesējošo formu, nosaka parametrus un gatavs - var “drukāt” tieši uz ādas.

Louis Vuitton un japāņu mākslinieces Yayoi Kusama sadarbība

Parīzes, Tokijas, Ņujorkas un Milānas iedzīvotāji ir ieinteresēti Kusamas mākslas darbos. 3D reklāma, milzīgas skulptūras un robots, kas ir līdzīgs dzīvam cilvēkam tik ļoti, ka pat biedē. Pašas pop-up izstādes vairāk atgādina muzejus.

Kompānija Lay's uzsākusi ražot čipsus ar futbolista Messi sejas attēlu uz tiem

Moderni risinājumi grūtniecēm (vai tiem, kuri pārēdās Jaungada svētkos) no Bleikas Laivlijas - ja svārkus nevar aiztaisīt no aizmugures un kleitu no priekšas, nēsājiet tos kopā!

JW Anderson varžu čībiņas ir tas, kas mums visiem pietrūka!

Mākslīgi izveidotu tīkleni, kas tiek audzēta laboratorijā, drīz izmēģinās uz cilvēkiem!

L’ Oreal ir prezentējis kosmētikas aplikatorus, kas paredzēti cilvēkiem ar ierobežotām roku kustībām

Aplikatoriem ir magnētisks uzgalis, ko var pagriezt 360 grādos un salocīt 180 grādos. Pirmo reizi šādi aplikatori tika radīti lūpu krāsai no kompānijas Lancôme.

Neironu tīkli parāda, kā Holivudas zvaigznes izskatīsies vecumdienās

Tatjana Patica nomira 56 gadu vecumā

Viņa bija viena no slavenākajām 90 gadu supermodelēm, kopā ar Kristiju Tarlingtoni, Lindu Evangelisu, Sindiju Kroufordi un Naomi Kampbelu.

Fendi un Tiffany & Co ir uzsākuši ražot ikonisko Baguette somiņu no tīra sudraba

Tā sver gandrīz 2,5 kilogramus. Tas patiešām ir “smags lukss”.

Kristianu Ronaldu tagad spēlēs Saūda Arābijas komandā

Futbolistam un viņa draudzenei Džordžinai Rodrigesai tiek gatavots izņēmums Saūda Arābijas likumos, lai nodrošinātu viņiem iespēju dzīvot kopā. Saūda Arābijā likums aizliedz kopdzīvi neprecētiem pāriem. Turklāt, parasti varas iestādes atsakās izdot neprecētām sievietēm vīzu, bet šajā gadījumā it gatavi izdarīt izņēmumu. Džordžinai būs jānoformē tūrista vīza uz 90 dienām vai arī jānoslēdz līgums ar “Al-Nassr” komandu, kurā tagad spēlē Ronaldu.

Rolls-Royce 2022. gadā uzstādīja pārdošanas rekordu visā zīmola vēsturē.

Gada laikā viņi pārdeva aptuveni 6021 automašīnas, kas notika pirmo reizi 118 gadu pastāvēšanas laikā. Iepriekšējais rekords tika uzstādīts 2021. gadā. Toreiz tika pārdotas 5586 mašīnas.

Losandželosā notika 80-ā gadadienas ceremonija “zelta globuss”, kas ir saistīta ar kinematogrāfijas un televīzijas jomu.

Kailija Dženere un Treviss Skots izšķīrās

Par šo ziņu presei izstāstīja personas no viņu pazīstamo loka. Jaungada brīvdienas viņi pavadīja atsevišķi.

Dienas skaitlis

Dāvanu kartes 21 miljarda dolāru apmērā mētājas amerikāņu somiņās. ASV pat ceturto gadu pēc kārtas, 21. janvārī, veic National Use Your Gift Card Day, lai cilvēki atcerētos par saviem sertifikātiem. Tomēr izskatā, ka tas nepalīdz, jo 2019. gadā neizmantoto karšu summa bija 3 miljardi dolāru. Statistiski, mileniāli aizmirst informāciju visbiežāk.

Un es jums atgādinu, ka šo gadu mēs sagaidām bez biksēm

Jā, izskatās, ka tendenci, kuru iesāka Kendala Dženere - sabiedrība pieņēma ar atvērtām rokām. Starp citu, jau tagad ir pieaudzis pieprasījums pēc “augstām” apakšbiksēm un zeķubiksēm. Taču, ja jūs, saprotamu iemelsu dēļ, nedaudz kautrējaties, tad kaprona zeķubikšu vietā var izmantot legingus, kas radīs līdzīgu efektu.

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv