© Publicitātes foto

1) Kādā Berlīnes viesnīcā eksplodēja pasaulē lielākais cilindriskais akvārijs

Tobrīd pasaulē lielākais cilindriskais akvārijs “AquaDom” pēkšņi pārsprāga 16. decembra rītā. No akvārija izlauzās miljons litru sālsūdens kopā ar 1500 zivīm, iznīcinot vestibilu un nodarot viesnīcai dažādus bojājumus. Ūdens ar zivīm applūdināja viesnīcas pirmo stāvu un izplūda uz ielas, salaužot ārdurvis.

2) Mets Deimons zaudēja 250 miljonus dolāru, atsakoties no lomas Džeimsa Kamerona filmā “Avatar”

Tagad 52 gadus vecais Mets Deimons nožēlo nenopelnītos miljonus. Par to BBC “Radio 1” runāja filmas “Avatar” veidotājs Džeimss Kamerons. Pēc režisora teiktā, aktieris joprojām sev pārmet, ka atteicies no galvenās lomas 2009. gada filmā.

3) Apmēram četri miljoni argentīniešu izgāja Buenosairesas ielās, lai svinētu savas futbola izlases uzvaru Pasaules kausa izcīņā

4) Leonardo di Kaprio ir jauna draudzene. 23 gadus vecā Viktorija Lamasa. Tomēr Džidžī bija pārāk veca...

5) “Instagram” ir "Notes"

Tas ir īss teksts vai emocijzīme līdz 60 rakstzīmēm kā statuss, kas 24 stundas tiks rādīts jūsu profila “Direct” sadaļā augšpusē virs kontaktpersonu saraksta. Statusu var izlasīt tie, kuriem esi devis šādu atļauju. Atgriežamies statusa laikmetā.

6) Ja vēl neesi atradis savus svētku apavus, šeit ir “Loewe Pre-Fall 2023” apavi.

7) “Gorillaz” rīkos virtuālu koncertu vienlaikus Londonā un Ņujorkā, izmantojot “Google” uz atrašanās vietas balstītu paplašināto realitāti. Nākotne jau ir klāt

8) “Google” strādā pie sistēmas, kas pārvērš ārsta rokrakstu lasāmā. Beidzot būs iespējams saprast, kas jums ir izrakstīts

9) Tātad gada beigās tika publiskota statistika ar populārākajiem zīmoliem pasaulē

Pirmajā vietā ir “Louis Vuitton”, zīmola nosaukums tika meklēts 11,1 miljonu reižu mēnesī. Otrajā vietā ir “Lamborghini”. Trešo vietu arī ieguva automašīnu zīmols - “Mercedes Benz”. Pirmajā desmitniekā iekļuva arī “Michael Kors”, “Loewe”, “Chanel”, “Dior”, “Porsche”, “Gucci” un “Balenciaga”.

10) Mesi ieraksts pārspēja “Instagram” “like” skaita rekordu!

Viņa bilde ar Pasaules kausa izcīņu kļuva par visvairāk “like” ieguvušo foto (vairāk nekā 71 miljons) un apsteidza iepriekšējo līderi - olas publikāciju “World Record Egg” kontā, kas četrus gadus turējās pirmajā vietā!

11)Adriana Lima, kura dzemdēja pirms trim mēnešiem, uz podiuma Katarā

12) Uzminiet, kurā pusē ir Hailendera jaka no 19. gadsimta Ziemeļamerikas Kultūras muzeja un kura ir 2400 USD vērtā Borisa Bidjana Saberi modernā jaka

13) Sāra Džesika Pārkere izlaida ierobežota daudzuma bagetes somiņu kolekciju ar “Fendi”

Savulaik “Sekss un lielpilsēta” varone Kerija Bredšova slavināja šo somas modeli visai pasaulei.

14) Mākslīgā intelekta radītās “Nike” kedas

15) Re, kāda skaista Keita Mosa jaunajā “Marc Jacobs Resort” kampaņā

Uzreiz atcerējos periodu, kad supermodelei bija rozā mati. Tagad šķiet, ka viņa nav īpaši mainījusies, lai gan atšķirība starp fotogrāfijām ir 23 gadi.

16) Bella Hadida saņēma titulu “Gada modele” vietnes “Models” vērtējumā. Linda Evangelista kļuva par “Model of All Time”

17) ASV Kinoakadēmija ir paziņojusi “Oskara” nominācijas. Īsajos sarakstos ietilpa “All Quiet on the Western Front”, “Avatar: The Way of the Water”, “Black Panther: Wakanda Forever”, “David Bowie: Moonage Daydream” un “Elvis”.

Uzvarētāji tiks paziņoti 12.03.2023.

18) H&M bez Džastina Bībera piekrišanas izlaida produkciju ar viņa attēlu

19) Īlons Masks nolēma pajautāt, vai viņam būtu jāatkāpjas. Un solīja sekot līdzi aptaujas rezultātiem

57% atbildēja - jā.

20) Internetā parādījās Riannas un Asap Rocky bērna fotoattēli

Publicitātes foto

21) Dreiks uzlika vienu miljonu dolāru uz Argentīnas uzvaru pamatlaikā un zaudēja

Argentīnas valstsvienība uzvarēja mačā, taču ar soda sitieniem.

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv