Atpakaļ uz nra.lv

3 zodiaka zīmes, kurām šī būs visveiksmīgākā vasara

tautaruna.lv 24.jūnijs 2021, 13:21
 
pexels.com
Šīm trim zodiaka zīmēm zvaigznes šo vasaru sola īpaši veiksmīgu, raksta "Stylecaster".

Lauva

Šī vasara Lauvām būs īpaši veiksmīga. Astrologi aicina vasaru saplānot jau laikus, lai paspētu visu kāroto. Sākot ar 27. jūliju, Venēra "iesoļos" temperementīgajā Lauvas zīmē. Ap šo laiku īpaši ugunīgi veiksies mīlestības jomā. Venēra Lauvas zīmē saistās ar drosmīgām, atklātām un entuziasma pilnām attiecībām. Šajā laikā Lauvas saņems īpašu piekrišanu no pretējā dzimuma pārstāvjiem. Savukārt sākot no 22. jūlija līdz 21. augustam Lauvas jutīsies kā "zvaigznes", viņām veiksies it visā. Tomēr pēc 27. jūlija līdz 10. augustam Lauvas nonāks dilemmas priekšā un viņām vajadzēs rūpīgāk pārdomāt savus tālākos soļus.

Ūdensvīri

Ūdensvīri ir pretējā zodiaka zīme Lauvām. Tas nozīmē to, ka gan Ūdensvīri, gan Lauvas savā starpā ļoti labi mijiedarbojas. Pateicoties labajai zīmju saskaņai, arī Ūdensvīriem vasara būs tikpat īpaša kā Lauvām. Ūdensvīri šajā vasarā iegūs ilgi kāroto līdzsvaru dažādās dzīves jomās. Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem šajā vasarā ieteicams būt īpaši sabiedriskiem, doties pretī visiem piedzīvojiem, ko sniegs šī vasara. 2021. gada vasara Ūdensvīriem aizritēs rotaļīgi.

Mežāzis

Mežāžiem šī vasara būs ļoti īpaša. Līdzīgi kā Ūdensvīri, Mežāži šajā vasarā piedzīvos līdzvaru dažādās dzīves jomās par ko jau ilgstoši šīs zodaka zīmes pārstāvji ir sapņojuši. Šī vasara būs patīkami "silta un maiga". Mežāži šajā vasarā noticēs savām spējām un spēkiem, kas palīdzēs sasniegt visu to, kas sen ir kārots. Laika posmā no 11. jūlija līdz 26. jūlijam Mežāži atmaigs pret saviem tuvākajiem cilvēkiem. Savukārt no 21. jūlija līdz 15. augustam Venēra pāries Jaunavas zīmē, šajā laikā Mežāži spēs labāk formulēt savas domas un vēlmes gan attiecībās, gan profesionālajā dzīvē. Tas sekmēsies gan ar panākumiem mīlestībā, gan materiālajās vērtībās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas