Atpakaļ uz nra.lv

Šis ir 5 neveiksmīgākās horoskopa zīmes

tautaruna.lv 23.jūnijs 2021, 10:32
 
pexels.com
Šīm piecām horoskopa zīmēm mēdz neveikties biežāk par citiem, raskta "Astrofame".

Jaunava

Jaunavām neveicas, kad runa ir par kontroli. Iespējams, tas ir tāpēc, ka Jaunavas mīl visu kontrolēt un baidās no izmaiņām, kas var ietekmēt viņu labklājību. Nedaudz palaižot vaļā grožus, Jaunavas var saskatīt iespējas, kas piedāvā pozitīvas pārmaiņas.

Skorpions

Šo zīmju pārstāvju dzīvēs valda haoss, taču viņiem tas piestāv. Tas ir tāpēc, ka tas ļauj Skorpioniem audzēt raksturu, saņemties un ar katru dienu kļūt stiprākiem. Lai gan Skorpioniem neveicas biežāk par citiem, viņi nemēdz padoties.

Mežāzis

Mežāzis dod priekšroku paļāvībai uz smagu darbu un netic veiksmei. Kādreiz viņiem arī paveicas, taču tas notiek reti. Jebkurā gadījumā viņi ir mājas cilvēki, kuri reti pamet mītni, tāpēc arī iespējas bieži neredz.

Vēzis

Vēži mēdz visur saskatīt slikto un viņiem ir grūtības iziet no savas komforta zonas. Šo īpašību dēļ viņiem arī veiksme īpaši nesmaida. Lai izvairītos no vilšanās, Vēzis izvairās no izmaiņām. Patiesībā viņi ir tik pesimistiski, jo nekad neizmanto savas iespējas.

Ūdensvīrs

Atšķirībā no citām horoskopa zīmēm, Ūdensvīri zin, kā tikt galā ar pārmaiņām. Tās viņus stimulē. Taču viņi nevienā vietā nepaliek pietiekami ilgi, lai izmantotu visas iespējas, kas tur rodas. Ja Ūdensvīri vēlas, lai viņiem paveicas, jāuzkavējas vienā vietā ilgāk.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:17

Jaunākās diskusijas