Atpakaļ uz nra.lv

Trīs horoskopa zīmes, kurām jūnijā uzlabosies mīlas dzīve

tautaruna.lv 8.jūnijs 2021, 15:13
 
pexels.com
Šīm trim horoskopa zīmēm līdz 27. jūnijam uzlabosies mīlas dzīve, apgalvo dzīvesstila portāls "Your Tango".

Šis ir laiks, kad Venēra atrodas Vēža zīmē, tāpēc Vēršiem, kurus vada Venēra, radīsies daudz skaidrāks skats par savām attiecībām. Vērši vēlēsies īstu mīlestību un šajā ziņā šomēnes veiksme ir viņu pusē. Vērši satiks kādu, ar kuru viņiem saskan viedoklis par to, kādai jābūt mīlestībai. Vērši vēlēsies veidot cieņpilnas attiecības.

Vēži ir viena no pārprastākajām zīmēm. No vienas puses viņi ir piepildīti ar mīlestību, taču no otras - viņi nemēdz piedot, kas padara tos izolētus. Šomēnes Vēži sapratīs, kas viņiem traucē veidot attiecības un to mainīs. Vēži piesaistīs pareizos cilvēkus, kas palīdzēs viņiem augt. Vēžiem ir iespēja iegūt ilgstošu un plaukstošu mīlestību, ja viņi piepūlēsies pieņemt cilvēkus tādus, kādi viņi ir.

Arī Svarus ļoti ietekmē Venēra. Svariem patīk, ka viss notiek pēc plāna un ļoti sevi sargā, tāpēc viņiem nereti ir grūti ielaist dzīvē jaunus cilvēkus, arī romantiskā ziņā. Šobrīd Svariem ir iespēja satikt īstu mīlestību un nodibināt attiecības, ja viņi paši sev nestāsies ceļā. Galvenais ir ļaut sev mēģināt ko jaunu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:36

Jaunākās diskusijas