Atpakaļ uz nra.lv

Rīgā jauniete nokrīt no 12 stāvu ēkas jumta; sekas traģiskas

tautaruna.lv 17.jūnijs 2021, 13:09
 
Ilustratīvs attēls / F64
Viņu pazudināja pašas pārgalvība un muļķība, saka Daugavgrīvas iedzīvotāji par kādas jaunas sievietes bojāeju, nokrītot no divpadsmit stāvu ēkas jumta. Vēlme pēc slavas un atzinības sociālajos tīklos esot likusi tiešā nozīmē rāpties augstāk, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Pie viena no 12 stāvu namiem Rīgā, Birzes ielā, vēlā vakara stundā pulcējās kupls skaits vietējo iedzīvotāju. Rajonā bija izplatījušās ziņas, ka atrasts līķis. Netālu no nama fasādes zālē nekustīgi gulēja sieviete, kas kritusi no liela augstuma.

“No jumta, runā, ka no jumta. Runā, ka viņa mīlēja pa jumtiem staigāt,” stāsta vietējās iedzīvotājas. “Plkst. 19.00 visu laiku sēdēju pie loga. Pēc tam man piezvanīja Irīna un jautāja, kas pie mūsu mājas notiek? Es vēl pārjautāju: vai pie mums? Viņa teica, lai paskatos pa logu. Es skatos, ugunsdzēsēji, ”ātrie”. Viņi plkst. 20.30. atbrauca. Iznāk, ka viņa izkrita agrāk.”

“Nu meitenīte, līķītis bija neliels. Es uzreiz pamanīju, ka līķis guļ, bet viņa jau bija apsegta. Tur acīmredzot nebija vairs ko redzēt, no tāda augstuma krita,” saka vietējās iedzīvotājas.

Šo gadījumu izmeklēs Kurzemes priekšpilsētas kriminālpolicijas darbinieki, un ir uzsākts process pēc trīspadsmitās nodaļas, par noziedzīgu nodarījumu pret personas veselību. Tas nebūt nenozīmē, ka Birzes ielā notika noziegums, taču visi fakti izmeklēšanas laikā tik un tā būs jāpārbauda.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:28

Jaunākās diskusijas