Atpakaļ uz nra.lv

Ko fani saka par hokeja čempionāta skatīšanos klātienē?

tautaruna.lv 3.jūnijs 2021, 17:30
 
Vladislavs Proškins/F64
Kā zināms, no 1.jūnija hokeja faniem ir iespēja skatīties spēles klātienē. Skatītāji, kas vēroja Latvijas izlases spēli pret Vāciju, mikroblogošanas vietnē Twitter dalījās ar saviem iespaidiem par spēles vērošanu klātienē.

Diskutēt par šo tēmu aicināja Viļa Krištopana meita Nikola, kas uzdeva jautājumu par sajūtām, apmeklējot hokeja spēli klātienē.

Jāpiebilst, ka cilvēku viedokļi dalījās divās frontēs. Daļa uzskata, ka šis process - skatītāji klātienē ierobežojumu apstākļos - netika organizēts pietiekami labi.

"Uzpīpēt nevar, lai tiktu uz ieeju, jāiet kilometrs. Lai pēc spēles tiktu prom, jāiet vēl vairāk. Jebkurš masu pasākuma organizētājs ar pieredzi pateiks, ka visus pēc iespējas ātrāk jadabon ārā no teritorijas, nevis jāvazā 15 minūtes pa to," teikts kādā komentārā.

Tikmēr otra daļa raksta, ka atmosfēra, neskatoties ne uz ko, bija neaprakstāma.

"Nereāla atmosfēra un prieks beidzot iziet ārpus mājām un darba! Tie kas bija bļāva un atbalstīja par visiem! Kad Ābols iemeta, likās, ka arēna uzsprāga," teikts kādā komentārā.

Kā vēstīts, no 1.jūnija var klātienē apmeklēt Rīgā notiekošā 2021.gada pasaules čempionāta hokejā spēles.

Līdzjutēji var iegādāties biļetes pasaules čempionāta oficiālajā vietnē "2021.iihfworlds.com/lv", pirms tam vietnē "covid19sertifikats.lv" pārliecinoties, vai ir sadarbspējīgs Covid-19 sertifikāts.

Skatītājiem biļešu kontrolierim jāuzrāda personalizēta ieejas biļete, kurā norādīts biļetes lietotāja vārds un uzvārds, kopā ar derīgu personu apliecinošu dokumentu un sadarbspējīgu vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu.

Valdības pieņemtie grozījumi Epidemioloģiskās drošības pasākumos Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai paredz, ka hokeja čempionāta spēles var skatīties personas, kuru sertifikāts apliecina, ka persona ir vakcinēta pret Covid-19 infekciju un ir pagājušas 14 dienas pēc pilna vakcinācijas kursa pabeigšanas, vai arī no 22 līdz 90 dienām pēc "AstraZeneca" vakcīnas pirmās devas saņemšanas un uzreiz pēc "AstraZeneca" vakcīnas otrās devas saņemšanas.

Hokeja spēles klātienē atļauts skatīties arī personām, kuras ir pārslimojušas Covid-19.

Skatītājiem visa spēles apmeklējuma laikā jālieto mutes un deguna aizsegi, tai skaitā atrodoties spēles arēnas teritorijā ārtelpās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:45

Jaunākās diskusijas