Atpakaļ uz nra.lv

TĪMEKLĪ: Paskat, pa kādiem ceļiem Latvijā nākas braukt autovadītājiem

tautaruna.lv 9.decembris 2018, 9:48
 
Kaspars Krafts/F64 Photo Agency
Lai gan atbildīgie dienesti katru dienu informē par to, cik tehnikas vienības veic ceļu uzturēšanas darbus šādos laikapstākļos, sociālo tīklu lietotāji ziņo, ka dažviet Latvijā ceļi drīzāk līdzinās "spogulim".

Kā liecina informācija sociālajā tīklā instagram, tad, piemēram, sestdien, 8.decembrī, ceļa posmā "Metriena- Madona" ceļa segums bija klāts ledū. Iespējams, šī iemesla dēļ šeit arī notikusi avārija.

View this post on Instagram

A post shared by Sadursme� (@dtp_latvia) on

Īpaši labāka situācija nav bijusi arī ceļa posmā "Līksna-Kalupe- Upmala-Rožupe." Arī tur autovadītāji fiksējuši, ka braukšanu ievērojami apgrūtinājis apledojums uz ceļa.

View this post on Instagram

A post shared by Sadursme� (@dtp_latvia) on

Kā liecina "Latvijas Valsts ceļu" (LVC) publicētā informācija, tad arī svētdien, 9.decembrī, apledojums daudzviet, pārsvarā Latvijas austrumu daļā, apgrūtina braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem. Slidenos ceļa posmus kaisa ar pretslīdes materiāliem. Lai uzlabotu braukšanas apstākļus ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 56 VAS Latvijas autoceļu uzturētājs ziemas dienesta tehnikas vienības.

"Aicinām informēt par apledojumu valsts autoceļu posmos, kā arī citiem sarežģījumiem, ja tādi rodas uz valsts autoceļiem, zvanot uz LVC diennakts bezmaksas informatīvo tālruni 8000 5555. Informācija tiek operatīvi nodota ceļu uzturētājiem," informē LVC.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:44

Jaunākās diskusijas