Atpakaļ uz nra.lv

Pasažieris parāda, kā viņš "apiet" jaunos "Ryanair" bagāžas noteikumus 

tautaruna.lv, Rita Lazda 6.novembris 2018, 21:18
 
REUTERS/ SCANPIX
2018.gada vasarā aviokompānija "Ryanair" paziņoja par bagāžas noteikumu maiņu. Kāds ārvalstu iedzīvotājs sociālajā tīklā facebook publicējis video, kurā parāda, kā viņš "apiet" jaunos noteikumus.

Jaunie noteikumi paredz, ka turpmāk "Ryanair" pasažieri lidmašīnas salonā bez maksas drīkstēs ienest nelielu rokassomu vai mugursomu (42 x 20 x 30 centimetri), kuru varēs novietot sev zem sēdekļa. Par lielāku bagāžu, kuras svars sasniedz 10 kilogramus (55 x 40 x 20 centimetri), būs jāmaksā 8 līdz 10 eiro. "Priority Boarding" klientiem gan nekas nebūs mainījies un viņi lielāko rokas bagāžu aizvien drīkstēs ņemt līdzi lidmašīnas salonā.

Aviokompānija arī paziņoja, ka samazina nododamās bagāžas maksu par vienu vienību - tā turpmāk būs 25 eiro vai mārciņas atkarībā no izvēlētās maksāšanas valūtas par līdz 20 kilogramiem smagu bagāžas vienību, vēstīja ziņu aģentūra LETA.

Nevēloties maksāt papildu naudu par otru bagāžas somu, pasažieris savu veco mēteli pārvērtis burtiski par koferi un tajā salicis visas nepieciešamās lietas.

Kamēr vieni pasažieri sūkstās par jaunajiem noteikumiem, tikmēr 30 gadus vecais Lī Kimino publicējis video, kā viņš pieņēmis jauno situāciju un izdomājis tai risinājumu. Nevēloties maksāt papildu naudu par otru bagāžas somu, Kimino savu veco mēteli pārvērtis burtiski par koferi un tajā salicis visas nepieciešamās lietas.

Viņš arī norādījis, ka lai gan bijis uzticams šīs aviokompānijas klients un ir ļoti apmierināts ar tās sniegtajiem pakalpojumiem, tomēr nav mierā ar jauno bagāžas politiku.
Lai gan sākotnēji viņam licies, ka ideja par bagāžu mētelī būs vien izdevies joks, beigu beigās izrādījies, ka viņam ar šādu "bagāžu" ļauts pat iekāpt lidmašīnā, vēsta "The Independent". Pēc notikušā viņš arī paziņojis, ka šī nebūs vienīgā reize, kad šādā veidā pārvadās savu bagāžu.
Video, kas ievietots sociālajā tīklā facebook, skatīts jau 28 000 reižu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:17

Jaunākās diskusijas