Atpakaļ uz nra.lv

Mazmeitu pamatīgi pārsteidz atradums vecmāmiņas garāžā

tautaruna.lv 22.augusts 2018, 7:13
 
SCANPIX
Kāda dāma no ASV sociālajā tīklā facebook publicējusi attēlus, kuros redzams, cik neparasts atradums viņu pārsteidzis vecmāmiņas garāžā.

Zem biezas putekļu un nevajadzīgu mantu kaudzes kāda studente no ASV savas vecmāmiņas garāžā atradusi divus desmitiem tūkstošu dolāru vērtus auto- 1981.gada izlaiduma auto "Lamborghini Countach" un "Ferrari 308". "Daily Mail" vēsta, ka abu auto kopējā vērtība šobrīd ir teju 450 000 dolāru.

Pēc abu automašīnu attēlu publicēšanas sociālajos tīklos vairāki to lietotāji neslēpuši pārsteigumu un uzdevuši jautājumu, kā gan šādi auto tik ilgi nelietoti un neviena nepamanīti varējuši vienkārši stāvēt garāžā.

Kā izrādās, tad 1989.gadā sievietes vecvecāki tos iegādājušies no kāda ekskluzīvo auto tirgotāja. Tās bijušas paredzētas īrei, tomēr dārgo apdrošināšanas izmaksu dēļ vecvecāki atteikušies no to tālākas izmantošanas. Nav arī zināms, kāpēc šo visu gadu laikā tās nav pārdotas.

Neparastā atraduma jaunā īpašniece arī neslēpj, ka pagaidām nezina, ko darīs ar auto. Viņa vien minējusi, ka būtu pateicīga, ja kāds auto eksperts palīdzētu abus ekskluzīvos spēkratus atkal savest darba kārtībā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:37

Jaunākās diskusijas