Uz nra.lv
 

5 padomi, kā pārim uzlabot seksuālo dzīvi

Attiecības 11.februāris 2019
 
Publicitātes foto
“Daudzi cilvēki, kuri jau ilgu laiku ir attiecībās, patiešām augstu vērtē un mīl viens otru, tomēr viņiem nav laba seksa”, atzīmē Jeļena Bekmane, psiholoģe, seksoloģe un profesionālā seksa kouče. "Lai padarītu daudzveidīgāku tieši šādu pāru dzīvi, kā arī to cilvēku dzīvi, kuri ir atvērti “pieaugušo” eksperimentiem un pārdomām par seksu, es došu vairākus nestandarta padomus. Nesteidzieties aizvērt šo rakstu, izlasiet šīs idejas. Iespējams, ka viena no tām noderēs tieši jums."

Padoms Nr. 1: Uzaiciniet trešo

Daži padomās: “Tas nav priekš mums”. Nesteidzieties ar secinājumiem. Trešajam partnerim nav obligāti jābūt reālam. Runa ir par seksuālajām fantāzijām: gan jūsējām, gan jūsu partnera.

Jums ir visas tiesības dalīties ar savām fantāzijām, ja tās paliek fantāzijas. Ja jums patīk aktrise Skārleta Johansone vai kaimiņš no dzīvokļa jūsu stāvā - ticiet, tas tiešām nav nekas rets vai īpašs. Pamēģiniet kvalitatīvi izmantot platoniskas jūtas savas seksuālās dzīves uzlabošanai.

Neapstrīdami, ka šāda pieeja jau no paša sākuma paredz godīgumu, atklātību un partnera pieņemšanu tādu, kāds viņš ir, ar visām viņa neparastajām iegribām. Drosme runāt par to, par ko jūs esat vienmēr klusējuši - tas arī ir īstais izaicinājums. Tomēr tieši šādas “pieaugušo spēles” ir “legāls” veids, kā palikt uzticīgam un pat pievienot jūsu attiecībām nedaudz humora un asuma. Derēs viss: raksturīgs apģērbs, imidža maiņa uz kādu laiku, izdomātais vārds gultā vai uzbudinošas frāzes seksa laikā.

Iededziet uguni un izkrāsojiet sajūtas ar jūsu pašu fantāziju palīdzību!

Padoms Nr. 2: Dodieties atvaļinājumā atsevišķi

Jā, atsevišķi. Neviens nesaka, ka jūsu kopīgajām, ģimenes vērtībām nav nozīmes. Tomēr ir ļoti iespējams, ka jums ir ne tikai ar ģimeni saistītās, bet arī savas individuālās vēlmes un sapņi.

Kur jums gribētos doties? Kāds dzīvesveids jūs pievelk? Vai jūs vēlaties aizlidot uz Dubaiju un saņemt krietnu vīrieša uzmanības devu no austrumu šeiha? Vai arī ietusēt ar īstu temperamentīgu meksikānieti? Uz priekšu. Ne, tiešām. Es neiesaku pārvērst laulību par farsu, izvirtību vai apmānu. Vienkārši saņemiet svaigas uzmanības devu. Jūs taču to visu darāt uzmanības dēļ? Saskaņā ar sociālajām aptaujām, vairāk nekā 94% partneru, kuri ir attiecībās, atzīst, ka viņiem joprojām patīk saņemt pretējā dzimuma uzmanību. Vairāk nekā puse (52%) izjūt sava partnera uzmanības trūkumu. Realizējiet savas vajadzības gudri un skaisti, un tas tikai palīdzēs jūsu attiecībām.

Padoms Nr. 3: Apmeklējiet “pieaugušo istabu”

Jā, šādas istabas ir arī Rīgā. Un nedomājiet, ka tās apmeklē “tikai izvirtuļi”. Tas ir pilnīgi nepareizs uzskats! Papētiet internetu, savāciet informāciju par “pieaugušo spēlēm” - šādas informācijas ir gana.

Visbeidzot, atzīstieties paši sev, kas teorētiski varētu patikt jums un kas - jūsu partnerim? Apspriediet to kopā, paskatieties fotogrāfijas, varat pasmieties, bet pamēģiniet nonākt pie godīga secinājuma: “Ko mēs darītu, ja nokļūtu tur? Varbūt pamēģināsim? Neviens taču neuzzinās!”

Atceraties filmu “Greja piecdesmit nokrāsas”? Un seriālu “Billions”, kur prokurora sieva pārģērbjas par bargo kundzi un soda savu vareno vīru? Vienkārši veltiet tam pāris stundas un paeksperimentējiet, it kā jūs būtu filmas varoņi.

Padoms Nr. 4: Apmeklējiet seksa kursus

Visticamāk, jums liksies, ka jūs visu jau zināt. Kā sniegt baudu sev un savam mīļotajam, kādas erogēnās zonas jums ir un pat kādu nav… Tomēr īstenībā jūs būsiet pārsteigti, cik daudz jaunu lietu jūs varat uzzināt par sevi. Un tās ir lieliskas ziņas - tas nozīmē, ka jums ir iespēja padarīt savu intīmo dzīvi daudz interesantāku.

Jo ilgāk jūs esat kopā, jo ierastāks, saprotamāks un prognozējamāks kļūst jūsu sekss. Un tas ir garlaicīgi. Var padomāt, ka jūs varat iemācīties kaut ko jaunu, tikai pastāvīgi krāpjot savu partneri. Tomēr pateikt, ka tas ir godīgi attiecībā pret partneri, es nevaru.

Pasaulē ir daudz kouču, kas specializējas dažādās seksuālajās un erotiskajās praksēs. Tas nenozīmē, ka treniņa laikā jums būs reāli jānodarbojas ar seksu. Tomēr tas nozīmē, ka jūs varēsiet vēl labāk iepazīt sevi un savu ķermeni.

Vēlaties pārsteigt savu partneri? Apmeklējiet kursus un tad ieprieciniet viņu, pārsteidziet un nodemonstrējiet jaunas iemaņas, nodarbojoties ar seksu nākamreiz.

Rīgā kursi pieaugušajiem, kas ietver sevī praksi, notiek vismaz 2-3 reizes gadā.

Padoms Nr. 5: Sarīkojiet traku meiteņu vai puišu ballīti

Ja iepriekšējie padomi liekas jums pārāk radikāli vai riskanti, tad no šāda piedāvājuma būs grūti atteikties.

Tikai iedomājieties: atpūta ar draugiem pēc jūsu uzstādītajiem noteikumiem un bez robežām, ko uzliek daudzās ģimenes saistības.

Cik sen jūs atpūtāties, neturot roku uz telefona un nedomājot, ka viņš vai viņa var pēkšņi uzrakstīt jums?

„Es vēlu visiem Latvijas pāriem savstarpējo mīlestību, atklātību, godīgumu, daudzveidīgu laika pavadīšanu un labu seksu. Nebaidieties eksperimentēt, tas tikai stiprinās jūsu attiecības”, noslēdz Jeļena Bekmane.

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija