Uz nra.lv
 

6 idejas galda rotāšanai Ziemassvētkiem šaurā lokā

Atpūtai un izklaidei 21.decembris 2020
 
Publicitātes foto
Šogad svarīgāk nekā citus gadus ir savlaicīgi izdomāt, kā rotāt svinību galveno norises vietu – svētku galdu. Interjera dizaineri ierosina šogad sevi un savus pašus tuvākos iepriecināt ar vakariņām pie skaisti rotāta galda, atvēlot vietu arī tiem, kuri viesībām pievienosies attālināti.
Darius Rimkus aicina pamazām un pa solītim mājokli piepildīt ar Ziemassvētku noskaņu, pieliekot pa kādai lampiņu virtenei, tekstilizstrādājumam un rotājumam. Viņš iesaka kombinēt vienota stila rotājumus, arī svētku galdā, un atklāj galvenos svinību galda dekorēšanas principus, lai ikvienā mājā virmotu līksma Ziemassvētku noskaņa, pat tad, ja šogad svētki tiks svinēti daudz šaurākā lokā.

Publicitātes foto

1. Vienots stils visā telpā

“Jaunus rotājumus un interjera priekšmetus izvēlas tā, lai tie piestāvētu telpā jau esošajiem interjera priekšmetiem, arī sienu un grīdas krāsai, aizkariem un pat mēbelēm. Šo padomu ir vērts atcerēties, arī veidojot svinību galda noformējumu, lai tas piestāvētu telpas kopējam interjeram,” stāsta D. Rimkus.

Viņš skaidro, ka, izvēloties rotājumus un lampiņu virtenes vienā krasā vai līdzīgās krāsās, svētku galds, Ziemassvētku eglīte un viss mājoklis būs kā vienots svētku ansamblis, un rotājumi viens otru papildinās. Īpašos svētkos ir vērts likt lietā izteiksmīgas krāsas, kuras ikdienā reti izmanto. Tas pastiprinās svētku sajūtu.

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija