Uz nra.lv
 

10 idejas, kā šogad svinēt Latvijas valsts svētkus

Atpūtai un izklaidei 18.novembris 2020
 
Vladislavs Proškins/F64
Šogad aprit 102. gadadiena kopš Latvijas Republikas neatkarības proklamēšanas 1918. gada 18. novembrī Rīgas pilsētas Otrajā teātrī, kuru šodien pazīstam kā Latvijas Nacionālo teātri. Lūk, desmit idejas, kā šogad svinēt Latvijas valsts dzimšanas dienu. 

Svinēsim svētkus atbildīgi, saudzējot sevi un apkārtējos un vienlaikus radot svētku prieku un noskaņu visapkārt. Tāpat atcerēsimies, ka ikvienam cilvēkam svarīgi just savstarpēju atbalstu un pleca sajūtu, jo īpaši šogad, kad svētkos netiekamies klātienē, atgādina Latvijas valsts simtgades birojs.

Publicitātes foto

1.

Uzzini ko jaunu par Latvijas valsts dibināšanu un vēsturi. Virtuālajā vidē pieejams plašs materiālu klāsts, kas ļauj izzināt gan 1918. gada notikumus un personības, gan citus nozīmīgus Latvijas vēstures posmus. Digitālajā vietnē www.ieejaskarte.lv ikviens interesents var noskatīties interaktīvu video par valsts proklamēšanas gaitu, dodoties virtuālā vēsturiskā ceļojumā kopā ar aktieri Ģirtu Krūmiņu. Interneta platforma www.atslegas.tv balstīta uz 50 televīzijas sēriju “Atslēgas” bāzes - dokumentāliem raidījumiem par Latvijas valsts vēstures nozīmīgākajiem jeb “atslēgas” notikumiem, personībām un izšķirošiem brīžiem no 1918. gada līdz mūsdienām.

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija