Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Veselība

Tallinas lidostā tiek atvērta Eiropā pirmā sporta zāle pasažieru zonā

© Publicitātes foto

Eiropā pirmā sporta zāli, kas atrodas lidostas pasažieru zonā, tikusi atvērta Tallinā.

Saskaņā ar My Fitness valdes priekšsēdētāja Erki Torna (Erkki Torn) teikto, bezmaksas sporta zāle tieši blakus lidostas iekāpšanas vārtiem ir unikāls koncepts. "Šāda Pop Up sporta zāle noteikti ir lieliska iespēja pasažieriem izkustēties laikā, kamēr jāgaida savs lidojums. Ja laika nav daudz, tā var būt vien 10 minūšu pastaiga uz mehāniskā skrejceliņa vai pāris piegājieni uz trenažiera," saka Torns. Viņš piebilst, ka lidostas arvien vairāk līdzekļu iegulda tieši pasažieru izklaidei, tāpēc drīzumā līdzīgas sporta zāles visticamāk tiks atvērtas arī citu Eiropas lielāko pilsētu lidostās.

"Jau no šodienas ikviens, kurš gaida savu lidojumu, var izmantot moderno sporta zāles aprīkojumu un izpildīt dažādus vingrinājumus, taču drīzumā uzņēmums plāno piesaistīt sporta zālei arī treneri, kurš pastāstīs, kā labāk izmantot katru no trenažieriem, parādīs atbilstošākos vingrinājumus gariem lidojumiem un sniegs padomus par treniņiem un uzturu," Torns papildina.

My Fitness sporta zāle atrodas pie Tallinas lidostas sestajiem vārtiem. Tajā ir pieejami tādi trenažieri kā mehāniskais skrejceliņš, eliptiskais trenažieris, airēšanas trenažieris, velotrenažieris un kāpņu trenažieris. Visi trenažieri ir aprīkoti ar ekrānu un interneta savienojumu. Tāpat ir pieejami četri trenažieri, kas paredzēti pēdu, plecu, krūškurvja un muguras vingrinājumiem.