Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Veselība

Vieglā gurķu un kefīra diēta

© Kaspars Krafts/ f64 photo agency

Viena no ļoti efektīvam diētām, jo kefīrs skaitās viens no diētiskiem produktiem, viegli pārstrādājās un nekairina kuņģa sieniņas, bet pienskābe, kura atrodas kefīrā, palīdz kuņģim ātri pārstrādāt barību. Saliekot šos abus komponentus (gurķis un kefīrs) kopā šī diēta ļoti labi attīra visu mūsu organisma iekšējos orgānus.

Pirmais variants:
Ļoti viegla diēta.
Ēst drīkst tikai kokteiļus, kuru sastāvā ir gurķis un kefīrs, lai pagatavotu šādu kokteili jāņem 1,5 litri 1% kefīra un jāsarīvē uz rīves 1 gurķis (rīves biezumu varat izvēlēties paši). Šo diētu varat izmantot ,ja jums ātri ir jānomet vairākus kilogramus dienā, var zaudēt līdz 2 kg (tas ir atkarīgs no jūsu organisma un cik precīzi jūs ievērojiet diētu). Bet vairāk par 5 dienām šādu diētu nevajadzētu izmantot, jo tas var izrādīties organismam pārāk liels stress.

Otrs variants:
Šīs variants ir domāts 7 dienām. Diēta nav sarežģīta, jo dienas gaitā var ēst gurķus līdz 1,5 kilogramam un dzert kefīru pa 1,5 vai 2 litriem dienā.
No gurķiem var taisīt dažādus salātus, kuri ir sajaukti ar olīveļļu, maz kaloriju krējumu, dillēm, lokiem vai citrona sulu. Klāt var dienā apēst 100 gramus vārītas zivs ( tikai netreknas ) vai vārītu vistas fileju bez sāls.

Sagatavots pēc: http://dzivosimskaisti.blogspot.com