Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Veselība

PRAKSĒ PĀRBAUDĪTA METODE, kā līdz Ziemassvētkiem kļūt slaidākai

© Google

“Ziemassvētki tuvojas neizsakāmi ātri un sevī mostas vēlēšanās iekāpt kādā smukā kleitiņā.. Bet kā gan lai mēs - visas man līdzīgās (ar sportiņu uz Jūs) to paveicam, ja rāvējslēdzējs kļuvis tāds nepiekāpīgs...?! Darīsim visu gaužām vienkārši! Un izmantosim pārbaudītu recepti! Jāteic, ka man parasti iet ļoti grūti tajā daļā, ko sauc par fiziskām aktivitātēm, tādēļ gan sev, gan citiem, novēlu izturību! 10 dienu gribasspēka maratons!,” savā facebook kontā raksta Ilze Kaparšmite.

Vispirms pirmais rīts jāsāk ar klasisku svēršanos.

“Viss pārējais ir gaužām vienkārši. Katru dienu ir vismaz 5 ēdienreizes ar laika starpību 2- 3h. Miera stundas bez uztura, kas parasti sakrīt ar nakts stundām, ir jāiztur vismaz 8. Dienas uzturu veido vistas fileja 200gr (3xnovarīta), 5 ēdamkarotes vārītu rīsu, lapu salāti ar diedzētām lēcām un citronu sulu (neierobežoti), 2l zaļās tējas (visu sadalām vienmērīgi 5 reizēm). 10 dienas aizmirstam par visu pārējo... Arī par kafiju, alkoholu, saldumiem utt.

Ar nožēlu vēršu jūsu uzmanību, ka 10 dienas, katru dienu vismaz 40 min ir jādodas pastaigā raitā solītī. Vēlams īsi pirms vannošanās. Un katru otro dienu jādodas ļoti siltā vannā uz 15 min, kas atšķaidīta ar 1/2kg parastas vārāmās sāls.

Viss ir vienkārši. Un 11.dienas rītā atkal sveramies,” skaidro I. Kaparšmite, piebilstot - tiem, kas mēdz “norauties” pie ledusskapja - tomāti ar rīvētiem ķiplokiem rada sāta sajūtu. Labāk “norauties” uz tiem.