Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Veselība

7 produkti, kuri tev palīdzēs iegūt sapņu augumu

© www.goodfon.su

Šeit apkopoti septiņi produkti, kurus ēdot tu ātri vien zaudēsi svaru un iegūsi savu sapņu ķermeni.

1. Apelsīni. Apelsīni satur vitamīnu C, kurš ļaus tavam organismam „iedarbināt” vielmaiņu, turklāt šie augļi satur labos cukurus, kuri dod enerģiju, tomēr nepārvēršas taukos.

2.  Auzu pārslas. Šis noderīgais produkts dod spēku un uzturvielas visai dienai, turklāt nodrošina organismu ar šķiedrvielām un novērš iekaisuma procesus organismā.

3. Garšvielas. Pipari, koriandrs, kanēlis lieliski palīdz zaudēt svaru, jo, pirmkārt, padara ēdienu gardāku un, otrkārt, stimulē vielmaiņu. Jāpiezīmē – lietojot garšvielas rodas mazāka vēlme pēc sāls pievienošanas ēdienam un kā zinām, sāls ir viens no lielākajiem figūras ienaidniekiem

4. Āboli. Viens gards ābols dienā nodrošinās tevi ar pietiekamu šķiedrvielu daudzumu, turklāt, ja našķēšanos ar šokolādi aizstāsi ar ābolu, svars zudīs ļoti ātri.

5. Pupas. Pupas spēj regulēt cukura līmeni asinīs un uzlabo gremošanas sistēmu, turklāt tās satur daudz uzturvielas, bet pats būtiskākais – jo vairāk ēdīsi pupas, jo mazāk gribēsies saldumus.

6.  Rieksti. Riekstus var baudīt arī ēdienreižu starplaikos, jo tie ne tikai nomāc apetīti, bet arī satur daudz labo tauku un stimulē vielmaiņu.

7. Greipfrūts. Lielisks auglis, kurš stimulē vielmaiņu un izvada no organisma lieko ūdeni. Tāpat arī pieradīts – ieļaujot greipfrūtus savā ikdienas diēta mazāk kārosies ātrās uzkodas.

Informācija sagatavota pēc healthyfoodteam.com