Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Veselība

DIĒTA: Sula slaidumam jeb viegls veids kā zaudēt lieko svaru

© healthyfoodteam.com

Zaudēt svaru, būtiski nemainot savus ēšanas paradumus, ir patiešām grūti. Tomēr ar šīs sulas palīdzību no kilogramiem tikt vaļā izdosies arī tiem, kuru ēšanas paradumus par veselīgiem nosaukt nevar.

Jau sen zināms, lai zaudētu svaru jāēd vairāk dārzeņu un augļu, taču ne vienmēr tas ir tik viegli. Šī sula palīdzēs: 1) vienkārši uzlabot savus ēšanas paradumus, 2) Izvadīt no organisma toksīnus un 3) bez īpašas piepūles samazināt ķermeņa masu.

Sastāvdaļas:

2 ēdamkarotes sagrieztu pētersīļu

2 glāzes ūdens

Sauja spinātu

Sula no viena citrona

Viena ēdamkarote ingvera

Pagatavošana: Visas sastāvdaļas jāievieto blenderī un jāsamaļ, līdz tiek iegūta viendabīga masa.

Lietošana: Sula jāizdzer divu stundu laikā kopš pagatavošanas brīža, tomēr būtiski atcerēties – nav nepieciešams visu izdzert vienā paņēmienā. Vēlams sulu dzert vakarā, aizstājot ar to vakariņas.  Sula nomāks apetīti un nakts laikā varēs droši iedarboties, un izvadīt no organisma visu lieko.

Kādēļ darbojās?  Šis ir patiešām viegls veids kā ērti iekļaut savā ēdienkartē vairāk dārzeņus un iegūt to labās īpašības, būtiski nemainot ēšanas paradumus, turklāt jāuzsver – svaigais vitamīnu kokteilis satur daudz noderīgu enzīmu, kuri piedalās tauku šķelšanas procesā. Šo kokteili ieteicams dzert pirms miega, jo tas stimulē vielmaiņu un tādējādi liekos kilogramus iespējams zaudēt pat nakts laikā.

Informācija sagatavota pēc healthyfoodteam.com