Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Veselība

DIĒTA: Ēd un tievē!

© healthyfoodteam.com

Ievērot diētu un veselīgu ēšanas režīmu ir grūti, turklāt panašķoties gribas katram. Šeit apkoptas dažas veselīgas, gardas uzkodas ar kurām sevi var palutināt starp ēdienreizēm un pat vēlos vakaros.

Grieķu jogurts ar svaigām avenēm. Šīs jogurts ir ļoti diētisks, turklāt tas satur daudz proteīnu un labi ietekmē kuņģī esošās baktērijas. Svaigās avenēs ir daudz C vitamīna, kurš ir ļoti būtisks komponents tauku šķelšanas procesos.

Vīnogas un rieksti. Šīs divas dabas veltes ir patiešām gardas un ļoti labi spēj apmierināt izsalkumu. Vīnogas satur cukuru, kas dos enerģiju, un šķiedrvielas, kas izvadīs lieko ūdeni. Rieksti ir bagātīgi ar nepiesātinātajām taukskābēm un proteīnu. Izvēlies iecienītā šokolādes batoniņa vietā sauju riekstu un kāp uz svariem bez bailēm!

Auzu pārslas ar mellenēm. Patiešām garda kombinācija, kuru var droši baudīt arī pusdienās vai pat vakarpusē. Auzu pārslas ir noderīgas tiem, kuri tievē , jo ir ļoti bagātas ar šķiedrvielām un mazina iekaisuma procesus organismā, savukārt mellenes padarīs putru gardāku un piedos tai krietnu C vitamīna dozu.

Banāni un zemesriekstu sviests. Šie ēdieni satur izejvielas, kas ātri dos enerģiju, turklāt, lai gan to kaloritāte ir visai augsta, mērenās devās šos abus produktus var baudīt bez baiļu.

Piezīme: Uzkodas kaloritātei jāvariē 150 -200 kcal robežās, tas nozīmē, ka pārspīlēt ar šo produktu daudzumu nedrīkst.

Informācija sagatavota pēc healthyfoodteam.com