Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Veselība

DIĒTA: 6 padomi kā tikt pie plakana vēdera

© google

Ievērojot šos padomus rezultāts būs redzams jau pēc nedēļas. Galu galā, lai iegūtu skaistu, plakanu vēderu ir vērts nedaudz pacensties, turklāt – izvairīšanās no šeit norādītajiem produktiem palīdzēs arī uzlabot veselību un vispārējo pašsajūtu.

1. Pārtrauc sālīt ēdienu. Pārmērīgs sāls daudzums veicina ķermeņa pieblīšanu. Labāk sāli uzturā lietot pēc iespējas retāk ēdienu bagātinot ar dažādām garšvielām.

2. Pēc iespējas mazāk ogļhidrātu. Uzturā vēlams iekļaut vairāk dārzeņu un olbaltumvielām bagātu ēdienu. Ēst var sieru, olas, biezpienu, riekstus, zivi, gaļu, dārzeņus. Kategoriski aizliegts lietot kartupeļus, makaronus un maizi. Pieturoties pie šāda ēšanas režīma kaut vai nedēļu rezultāts būs redzams uzreiz.

3. Nelieto pienu. No piena produktiem, ja ir vēlme tikt pie plakana vēdera, atļauts vienīgi siers un biezpiens. Laktoze, kuru satur piens var veicināt vēdera uzpūšanos un izsaukt gremošanas traucējumus.

4. Drīkst ēst tikai „pareizos” augļus. Var lietot uzturā citrusaugļus un ogas. Pa retam drīkst uzkost arī kādu ābolu. Lai tiktu vaļā no vēdera jācenšas izvairīties ēst jebko, kas satur ogļhidrātus. Nekādā gadījumā nedrīkst ēst bumbierus un banānus.

5. Aizmirsti par asiem ēdieniem. Asi ēdieni izsauc pastiprinātu kuņģa sulas izdalīšanos un tas savukārt noved pie apetītes palielināšanās. Iecienītos, asos meksikāņu virtuves brīnumus baudīt varēs pēc diētas beigām.

6. Konservanti nav vajadzīgi. Alkohols, cukurs, ar dažādām ķīmiskām piedevām apstrādāts ēdiens – tas viss ir nevajadzīgs un veicina lieku tauku veidošanos organismā. Ja vēlies tikt pie skaista vēdera un visā visumā uzlabot savu pašsajūtu jācenšas ēst pēc iespējas dabīgāka un veselīgāka pārtika.

Informācija sagatavota pēc takprosto.cc