Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Zvaigznes

Žaklīna atgriežas no Irānas, lai iepirktos Rīgā

© F64

Zinot režisores Žaklīnas Cinovskas aizņemtību, šķiet dīvaini, ka februāra sākumā viņai joprojām nebija plānotāja, ar kura palīdzību organizēt savu laiku – tas nopirkts tikai šonedēļ. Izrādās, TV dīva nesen atgriezusies no divarpus nedēļu ilga ceļojuma Irānā.

Divi kultūršoki

Režisore Žaklīna Cinovska no Irānas atgriezusies pirms pāris nedēļām. «Biju aizbraukusi atpūsties, tas bija īsts kultūršoks – visu laiku jāstaigā lakatos un parandžās līdz potītēm. Divarpus nedēļas nekāda alkohola, jo tur tas ir pilnībā aizliegts. «Skaists» nebūtu īstais vārds – tas bija ļoti interesants ceļojums,» iespaidos dalījās Žaklīna. Otru kultūršoku viņa piedzīvojusi, atgriežoties Latvijā – pierodot pie puritāniskās islāma valsts, pēc ilgāka laika reklāmas plakāti ar puskailām sievietēm šķituši šokējoši.

Labāk mājās

Režisore stāstīja, ka Irānā nekādos iepirkšanās priekos neesot ielaidusies – kaut arī preču bijis daudz un par labām cenām, kvalitāti viņa raksturoja kā «dīvainu». Notverta iepērkamies tirdzniecības centra «Domina» izpārdošanas «Bazārs» laikā, Žaklīna atzina: «Vispār es gandrīz nekad neiepērkos Latvijā, jo nevaru to atļauties – daudz izdevīgāk ir doties «šopingā» uz ārzemēm. Ar atlaidēm gan Latvijā var iepirkties tāpat kā citur pasaulē.» Kā novēroja »VZ«, šo to sev noderīgu tirdzniecības centrā viņa tomēr atrada.