Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ No otras puses

Dejotājs Škutāns izklaidējas ar Dzelzīša bijušo draudzeni

© F64

Nu jau kādu laiku no savas draudzenes bārmenes Kristīnes ir pašķīries dejotājs Valdis Škutāns. Taču nevarētu teikt, ka viņš bauda vecpuiša dzīvi, – vismaz saviesīgos pasākumos ne...

Aizvien biežāk dejotājs un abu šovu «Latvijas princese» vadītājs Valdis Škutāns saviesīgos burziņos parādās kopā ar aktiera Laura Dzelzīša bijušo draudzeni «Chocolate Events» projektu vadītāju Alisi Kolosovu.

Izņēmums nebija arī «Martini» ballīte kluba «Just» vasaras terasē. Preses fotogrāfu klātbūtnē kopā ar pārīti turējās arī līdzpaņemtā Kolosovas draudzene, taču pie galdiņa abi atpūtās kopā un, veikli nozūdot no fotogrāfiem, vakara izskaņā ballīti pameta divatā.

Ballītes laikā jautājumus par abu attiecībām Škutāns izlikās nedzirdam un komentāros neielaidās. Savukārt pēcāk sazvanīts, dejotājs uz šo jautājumu kategoriski atteicās atbildēt. «Par to es neko nekomentēšu. Vai ir vēl kādi jautājumi? Nav? Visu labu!» uz »VZ« uzdoto jautājumu par iespējamām attiecībām ar Kolosovu attrauca Škutāns. Sazināties ar Kolosovu »VZ« tā arī neizdevās.