Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ No otras puses

Latviete Agnese pasniegs labākā spēlētāja balvu

Meitene no Latvijas Agnese Stankusa ir laimējusi iespēju pasniegt balvu Eiropas futbola čempionāta spēles starp Krieviju un Grieķiju labākajam spēlētājam.

Iespēja piekļūt tik tuvu Eiropas labākajiem futbolistiem viņai radusies, pateicoties dalībai „«Carlsberg» konkursā. Pavisam šāda iespēja būs tikai 31 cilvēkam no visas pasaules.

«Carlsberg» rīkotajā konkursā mūsu futbola faniem bija jāizaicina vairāki Latvijas izlases futbolisti, kuriem bija jāizpilda vairāki ar futbola elementiem saistīti uzdevumi, kā arī jāatbild uz dažādiem jautājumiem par futbolu. Visvairāk punktu sakrājušais dalībnieks ieguva iespēju apmeklēt futbola čempionātu kopā ar kādu draugu un pasniegt labākā spēlētāja balvu. Uzvarētājai būs arī īpaša izklaides programma, kā arī tiks izsniegta kabatas nauda 250 latu apmērā. «Īsts fans allaž vēlas izrauties no ērtā dīvāna televizora priekšā un klātienē vērot augstākā līmeņa futbola spēles. Tribīnēs valdošās emocijas tāda mēroga turnīros kā Eiropas čempionāts ir neaprakstāmas, tādēļ «Carlsberg» dāvātā iespēja akcijas uzvarētājai pilnīgi noteikti garantēs izdevušos vasaru,» tā Latvijas izlases aizsargs Oskars Kļava. «Nevar nepiekrist Oskaram Kļavam – tā tiešām ir vienreizēja iespēja redzēt augstas klases futbolu,» atzīst arī a/s «Aldaris» izpilddirektors Tomass Kure Jakobsens. ««Carlsberg» jau ilgus gadus ir zīmols, kas vistiešākajā veidā saistīts ar futbolu, atbalstot gan dažādu mērogu starptautiskus turnīrus, gan dažādus leģendārus futbola klubus. Fani ir neatņemama futbola sastāvdaļa, tādēļ šogad «Carlsberg» nolēma iepriecināt futbola fanus pasaulē – arī Latvijā, sniedzot tiem iespēju apmeklēt čempionāta spēles, kā arī pasniegt balvu kādas spēles labākajam spēlētājam.»