Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ No otras puses

Miljonāre Sadauska iziet sabiedrībā ar jaunu draugu

© F64

Viena no populārākajām Latvijas uzņēmējām – SIA "Domenikss" valdes priekšsēdētāja Benita Sadauska – aizvadītajās brīvdienās apmeklēja vairākus "Jaunā viļņa" koncertus agrāk neredzēta pavadoņa sabiedrībā. Kā noskaidroja "VZ", sirmais kungs esot miljonāres jaunais draugs Jakovs, ko sieviete mīļi dēvējot par Jašu.

Par "mersedesu karalieni" dēvētā SIA "Domenikss" (tieši šī kompānija tirgo lepnos "Mercedes" spēkratus) īpašniece Benita Sadauska ilgus gadus bijusi viena no iekārojamākajām bagātniecēm – brīvajām sievietēm – Latvijā. Jāatgādina, ka viņas vīrs Ādolfs Sadauskis visai mīklainā negadījumā uz Jūrmalas šosejas gāja bojā 1997. gada pavasarī, traucoties milzu ātrumā ar paša tirgotās markas mašīnu, – tai pēkšņi plīsa riepa. Izskanēja pat versija, ka riepas plīšana stimulēta ar kāda tālvadības spridzekļa palīdzību. Kopš tiem laikiem Sadauska nav pieķerta kopā ne ar vienu citu vīrieti, lai gan sievietes izskats un mantiskais stāvoklis liek domāt, ka pielūdzēju viņai netrūkst. Nu Sadauska manīta pie elkoņa kādam kungam, par kuru "mersedesu karaliene" pat necenšas paust triviālo "mēs esam tikai draugi" – šķiet, Latvijas trešajai bagātākajai sievietei un šarmantajai uzņēmējai beidzot parādījušās jaunas attiecības.

ZEMFIRAS MŪZIKAS CIENĪTĀJA

"Emocionāli piesātinātākais "Jaunā viļņa" mirklis bija svētdienas vakars un lieliskās Zemfiras uzstāšanās festivālā," "VZ" atklāja miljonāre Benita Sadauska, kas sava jaunā drauga Jakova sabiedrībā Dzintaru koncertzālē viesojās vairākus vakarus pēc kārtas, ikreiz rūpīgi bija piedomāts gan pie sava, gan sava pavadoņa ietērpa. Neraugoties uz acīmredzamo faktu – Sadauskas pavadonis auguma ziņā ir prāvu galvas tiesu īsāks par uzņēmēju –, sieviete, ejot viņam līdzās, burtiski staroja, ik pa brīdim sievišķīgā trauslumā ieķeroties Jašas elkonī.

SKŪPSTS DRAUGA ACU PRIEKŠĀ

"Aizvadītā nedēļa bija pārpilna burvīgu atkalredzēšanās mirkļu ar sen nesatiktiem un jaukiem cilvēkiem," savos iespaidos par "Jauno vilni" dalījās Benita Sadauska, kas Dzintaru koncertzālē īpaši sirsnīgi sasveicinājās ar miljonāra Jāņa Kola dzīvesbiedri Mārīti Kolu. Savukārt miljonāres Irēnas Pulkinenas dzīvesbiedrs Vecrīgas kluba "Penthouse" īpašnieks Oskars Barševskis "mersedesu karalienei" viņas drauga acu priekšā nekautrējās veltīt pat draudzīgu skūpstu.