Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ No otras puses

Klintsons no roka pievērsies jogai

© no Anša Klintsona personīgā arhīva

Mūziķis Ansis Klintsons, kas vairumam pazīstams kā grupas «Logo» solists, skatuves prožektorus nomainījis pret sveču gaismu un šobrīd aktīvi strādā pie Latvijā vēl nebijuša «Dzīvās jogas» izrāžu cikla.

Pirmajos jogas izrāžu mēģinājumos, kas dzīvās mūzikas pavadībā norisinājās Siguldā, mūziķa Anša Klintsona galvu ieskāva spožs gaismas nimbs. «Tās ir pozitīvās vibrācijas,» »VZ« pavēstīja mūziķis. «Šajā pasaulē ir pilnīgi visas gradācijas – mēs pamanām tikai tās, uz kurām vēršam savu uzmanību. Es rekomendēju vērst savas domas uz pozitīvām vibrācijām.»

Pirms «Dzīvās jogas» izrādes mēģinājumu sākuma visi tās dalībnieki, Ansis Klintsons to skaitā, novilka kurpes. «Staigāšana basām pēdām sniedz pilnīgi jaunas izjūtas – par to, kas mums ir apkārt, un to, kas atrodas zem kājām,» teica mūziķis. «Ir paredzētas vairākas «Dzīvās jogas» izrādes – katras sākumā visiem tiks izstāstīts, kas ir noticis iepriekšējās izrādēs. Šobrīd domāju, ka jogas izrādes norisināsies Rīgas centrā un plašākam interesentu lokam būs pieejamas jau šīs vasaras otrajā pusē,» pavēstīja Klintsons, kas šobrīd uz pāris nedēļām ir devies darba braucienā uz Londonu.

«Kadiķa zariņa dedzināšana ir latviešiem izsenais iemīļots telpu attīrīšanas un aromatizēšanas paņēmiens,» »VZ« informēja «Dzīvās jogas» izrāžu cikla vadītājs, sertificēts jogas instruktors ar vairāk nekā divdesmit gadu ilgu trenera stāžu Agris Vanags. «Savukārt svecēm piemīt liels dziednieciskais spēks – tās piepilda telpu ar skaistu, mierīgu gaismu un pastiprina siltuma, mājīguma un harmonijas sajūtu,» Vanags norādīja uz visapkārt liesmojošajām sveču gaismiņām.