Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Astroloģe brīdina par Jāņu svinību kaislībām

© Dāvis ŪLANDS, F64 Photo Agency

Nemanot ir iestājusies silta, saulaina un arī sausa vasara, kuras kulmināciju – Līgo svētkus – piedzīvosim jau šajās brīvdienās. Lai šos maģiskos svētkus nosvinētu ar pilnu krūti, bet nepārēstos, izvairītos no avantūrām un pārmērības, pasargātu sevi no uguns un citām kaislībām, iesakām ieklausīties astroloģes Māras Ošurokas prognozē.

Vispārīgais dienas fons

Saule, kā jau katru gadu Līgo vakarā un Jāņu dienā, atradīsies Vēzī, kas akcentēs ģimeniskās vērtības, tautas tradīciju piekopšanu, dažādu svētkiem atbilstošu rituālu veikšanu un, protams, mielošanos. Tikai ņemam vērā to, ka organismā Vēža zīme saistīta ar kuņģi, tāpēc kontrolējam pārtikas produktu lietošanas termiņu, nepārēdamies un neeksperimentējam ar jauniem ēdieniem.

Un vēl, kaut arī Jāņus mēdz dēvēt par vasaras saulgriežiem, atceramies, ka īstenībā katru gadu tie iestājas dažas dienas agrāk, konkrēti, Saulei ieejot Vēža zīmē, un šogad tas ir 21. jūnijs pulksten 13.07.

11. Mēness diena

23. jūnijā pulksten 16.57 iestāsies 11. Mēness diena, kas šim vakaram, naktij un nākamajai dienai, līdz pat pulksten 18.10, piešķirs savu nokrāsu.

Šī Mēness ciklā skaitās viena no spēcīgākajām dienām, arī tās simbols - uguns šķēps - to apstiprina. Ja kaut kas tiek veikts labas idejas vārdā, tad izdosies, ja ar mērķi nodarīt ļaunumu, agri vai vēlu tas nāks atpakaļ. Noteikti jāizvairās no avantūrām, pārsteidzīgas rīcības un pārmērībām baudās.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv