Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Arturs Gruzdiņš kļuvis par Ernesta tēti

© F64

TV3 muzikālā šova «X faktors» pirmās sezonas uzvarētājs Arturs Gruzdiņš pirms mēneša kļuva par dēliņa Ernesta tēti. Sarunā ar »Vakara Ziņām« jaunais mūziķis atklāj, kā viņam klājas pēc uzvaras šovā un kā viņš tiek galā ar pienākumiem.

«Ir sarežģīti apvienot ģimenes lietas un muzicēšanu, bet mēs paši šādu ceļu izvēlējāmies. Ar rokgrupu «Refleksija» nesen ierakstījām un izdevām Mārtiņa Freimaņa dziesmu «Bet maijpuķītēm jāpaliek». Guntars Račs piedāvāja šādu iespēju, un būt starp tiem vairāk vai mazāk zināmajiem mūziķiem, kas būs dzirdami Mārtiņa Freimaņa piemiņas dziesmu albumā, ir liels gods no Guntara Rača puses, jo viņš uzticēja tādiem mazpazīstamiem mūziķiem kā mums šo dziesmu. Labi es piedalījos «X faktorā», bet tas nedod garantiju, ka tas nostrādās. Sadarbība ar TV3 producentiem joprojām turpinās. Viņi man palīdz, un es palīdzu viņiem. Mēs dzīvojam tādā kā mazā draudzīgā ģimenē,» stāsta Arturs Gruzdiņš.

Viņš arī atklāj, ka sadarbībā ar Somijas mūzikas gigantu «Sony Music» ir tapis kāds muzikāls pārsteigums, un tagad ir atlicis tikai gaidīt.

Uzvarot šovā «X faktors», Gruzdiņš ieguva ne tikai līgumu ar mūzikas kompāniju «Sony Music», bet arī ievērojamu naudas summu - 10 000 eiro, savukārt, pateicoties skatītāju simpātijām, papildus šai summai viņš nopelnīja 1600 eiro.

Arturs Gruzdiņš iegūto naudu ieplānojis ieguldīt savā muzikālajā attīstībā, tāpat viņš neslēpj, ka naudu mēdz izmantot arī ikdienišķos tēriņos.