Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Olgu Dreģi apdāvina arī pēc 80. dzimšanas dienas

Interesanti, ka Olgas Dreģes apģērbu izmēri jau gadiem ir nemainīgi. Izcilo aktrisi var tikai apbrīnot, ka 80 gados viņa ir tik žiperīga, izveicīga un spēj izturēt tik lielu slodzi – spēlējot gan uz Dailes teātra skatuves, gan iesaistoties citos projektos. © Dmitrijs SUĻŽICS, F64 Photo Agency

Dailes teātra aktrise Olga Dreģe Latvijas simtgadē un savā 80. dzimšanas dienas gadā var lepoties ar skaistām dāvanām. Piemēram, Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece aktrisei pasniegusi Lielvārdes jostu, bet Madonas novada dome uzdāvinājusi biļetes uz dziesmu un deju svētku simtgades noslēguma pasākumu.

Lai pienācīgi sagatavotos dziesmu un deju svētku pasākumam, Olgai Dreģei Dailes teātra šuvēja darina linu kleitu, kas izcels krāšņo Lielvārdes jostu.

«Ināra Mūrniece bija sarūpējusi ļoti skaistu dāvanu - Lielvārdes jostu, ko saņēmu savā dzimšanas dienā - 1. martā. Savukārt mans dzimtais Madonas novads uzdāvināja divas biļetes uz dziesmu un deju svētku simtgades noslēguma pasākumu Mežaparka estrādē 7. jūlijā. Man atlika tikai ieminēties:

«Žēl, ka netieku uz dziesmu svētkiem.» Neilgi pēc tam no Madonas novada pašvaldības saņēmu biļeti sev un manai meitai Zanei Dreģei. Esmu saņēmusi ļoti labu dāvanu no sava novada uz Latvijas simtgadi.

Varbūt tie ir pēdējie dziesmu svētki manā mūžā. Esmu piepildījusi vienu no sava mūža kvēlākajiem sapņiem, vadot dziesmu svētku programmu skatītājiem, bet tagad varēšu skatīt un baudīt noslēguma koncertu. Šis būs skaists notikums manam astoņdesmitā dzīves gada pavasarim.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv