Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Ieva Brante pēc ilgākas pauzes atkal svin

© Dmitrijs SUĻŽICS, F64 Photo Agency

LNT raidījuma «Degpunktā» vadītāja un televīzijas kanāla «STV Pirmā!» raidījumu producente Ieva Brante 5. jūnijā svin dzimšanas dienu. Lai iepriecinātu un pārsteigtu gaviļnieci, droši varat viņai dāvināt krāšņus vasaras ziedus.

Ar Ievu Branti sarunājamies, kad viņa ir ceļā uz vienu no saviem darbiem. Raksturojot jubilāri, jāteic, ka Ieva ir čakla, izveicīga, allaž stilīga, bieži redzama saviesīgās ballītēs gan viena, gan kopā ar savu mīļoto vīrieti Andri Ribāku, vai arī pildot sadzīviskus pienākumus un apmīļojot savu kuplo mājdzīvnieku saimi - suņu meiteni Ellu un četrkājainos murrātājus - Loti un Džastinu.

«Man kādreiz bija tradīcija nesvinēt jubilejas. Nesapratu, ko tad mēs īsti svinam - vai to, ka vēl viens gads ir nodzīvots, vai ko citu?

Nebiju sev noformulējusi dzimšanas dienas svinību nozīmīgumu. Pēc vairāku gadu pauzes es tomēr saņēmos un nolēmu, ka svinēšu. Tādēļ pirmā lielā ballīte bija manā 29. dzimšanas dienā. Draugi pat sākotnēji neticēja, ka būs svinības. Pērnajā gadā gan izlaidu ballīti, jo jubileja iekrita pirmdienā. Bet šogad plānoju atzīmēt ar vienkāršām dārza svinībām. Plānotā dzimšana diena ar plānoto svinēšanu nav mana godināšana vai jubilejas atzīmēšana, bet gan iespēja satikt savus draugus un forši pavadīt kopā laiku, iemalkojot šampanieti, jo pienākumu un darbu piesātinātajā ikdienā man nepietiek draugiem laika,» atklāj Ieva Brante. Vaicājot, ko Ieva pati sev novēl jubilejā, viņa skaidro, ka dzīve ir mērāma mirkļu izjūtās: «Kaut vairāk būtu skaistu, interesantu un dinamisku mirkļu, kurus atceroties gribas iesaukties: «Toreiz es biju laimīga!»»

»Vakara Ziņas« novēl Ievai, lai piepildās visas ieceres gan profesionālajā, gan privātajā jomā.