Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Agneses Rakovskas dzimšanas dienas restarts

© Publicitātes foto

Dziedātāja, grupas «Triānas parks» idejas autore un pārvērtību meistare Agnese Rakovska 11. maijā atzīmē 32. dzimšanas dienu. Pēc vairākiem gadiem Agnesei būs arī īsta dzimšanas dienas ballīte, kas ieplānota 13. maijā. Vispirms jubilāre ar grupas radošo komandu, mūziķiem un ģimeni sakops piemājas dārzu un pagalmu un pēc labi padarīta darba sēdīsies pie svētku galda, lai ieturētu svētku maltīti un paceltu glāzes par jubilāri. »Vakara Ziņas« pievienojas sveicēju pulkam.

«Pēdējos gados savās dzimšanas dienās nekad neesmu bijusi mājās. Pagājušajā gadā šajā laikā biju Ukrainā, kur piedalījāmies Eirovīzijas dziesmu konkursā, bet pirms tam savā jubilejā biju ceļā uz Turciju. Tādēļ prieks, ka šogad viss tā sakārtojies, ka dzimšanas dienā beidzot būšu mājās, un ļoti vēlos to nosvinēt savu tuvāko cilvēku lokā. 13. maijā vispirms sakopsim mājas apkārtni un tad svinēsim. Ir tik labs laiks, ka grēks neko nedarīt. Turklāt man būs liels prieks, ja mājas apkārtne būs skaisti sakopta,» stāsta Agnese.

Jubilāre arī sarūpējusi patīkamu pārsteigumu saviem klausītājiem, pirms savas dzimšanas dienas nododot vērtējumam «Triānas parka» dziesmas «Domas» videoklipu.

«Dziesmas video vēstījums atspoguļo manas šā brīža sajūtas, jo šajā dzimšanas dienā es vairāk domāšu par savām vēlmēm - kur es dodos un kāpēc? Dzimšanas diena ir labs laiks, lai restartētos un sāktos vēl viens jaunais gads. Vēlos vairāk veltīt laiku sev. Protams, tas lielā mērā ietekmē «Triānas parku», jo šogad mums jāpaveic lielas lietas.»

Agnese jaunajā videoklipā redzama baltā līgavas kleitā sēžam zirga mugurā, tādēļ arī dziedātājas privātajā dzīvē iespējami dažādi pavērsieni, un varbūt tuvākajā nākotnē viņa sagādās pārsteigumu un iestūrēs arī laulības ostā!? Jubilār, lai piepildās!