Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Kirkorovs Rīgā izrāda, kur ieguldījis 6 miljonus eiro

© Publicitātes foto

Marta izskaņā Rīgā viesojās Krievijas estrādes karalis Filips Kirkorovs, kurš izstaigājās gan pa Vecrīgu, gan paguva piedalīties «Eurovision PreParty Riga 2018» preses konferencē, kur noreklamēja savu jauno Eirovīzijas projektu no Moldovas trio «DoReDos», kā arī sniedza vērienīgu šovu «Я» un vēlā vakara stundā vēl izballējās Eirovīzijas prepārtijā.

2000 kostīmu radījuši pasaulē atzīti modes nami

16. martā, sava iespaidīgā kolektīva (60 cilvēku; - red. piez.) pavadīts, Filips Kirkorovs devās jubilejas koncerttūrē pa Baltijas valstīm. Šovu varēja vērot Lietuvas, Latvijas un Igaunijas iedzīvotāji, kopumā tika sniegti astoņi koncerti dažādās pilsētās. Tiešām apbrīnojami, ka 50 gadu vecumā estrādes karalis ik dienu izdzīvo tik piesātinātu darba grafiku. Kirkorova ierašanās ikvienā vietā nevarēja palikt nepamanīta, jo no pilsētas uz pilsētu ceļoja pieci milzīgi autofurgoni (ar tehniku) un autobuss (ar personālu) ar speciālu šova simboliku.

Publicitātes foto

Jāpiezīmē, ka šova tapšanā piedalījies pasaulslavenais režisors Franko Dragoni, horeogrāfs Tonijs Testa, bet tērpus Filipam un baletam radījuši tādi atpazīstami zīmoli un dizaineri kā «Dolce&Gabanna», «Etro», «Balmain», «Ralph Lauren», kā arī Krievijas modes spīdeklis Valentīns Judaškins. Kopumā šim šovam tika radīti divi tūkstoši kostīmu.

Vērienīgais šovs izmaksājis sešus miljonus eiro

Sava iespaidīgā koncertšova laikā Filips Kirkorovs skatuves tērpus maina astoņas deviņas reizes, turklāt viss notiek skatītāju acu priekšā.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv