Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

Dziedātāja Kerēvica bērniņa gaidībās

Ievas Kerēvicas auguma aprises nepārprotami liecina, ka dziedātaja ir sava pirmā mazuļa gaidībās © Vakara Ziņas

Pagājušajā vasarā bildināta, šogad populārā dziedātāja Ieva Kerēvica (33) un viņas mīļotais vīrietis dejotājs Ģirts Bisenieks (27) gatavojas stūrēt laulības ostā. Pēc »VZ« novērojumiem, abi jau šovasar kļūs arī par vecākiem savam pirmdzimtajam.

Dziedātāja Ieva Kerēvica un Ģirts Bisenieks ir kopā jau septiņus gadus. Satikušies Nacionālajā teātrī, kad dziedātāja gatavojusies galvenajai lomai Zigmara Liepiņa muzikālajā izrādē «Adata», un šajā izrādē kā dejotājs piedalījies arī Bisenieks. Abu attiecības veidojušās pamazām. Kādā intervijā dziedātāja atzina, ka pat nezina, kā tas sanāca, jo viņa nebija «gājusi medībās» jau labu laiku un pirms tam bija pārdzīvojusi ļoti smagu šķiršanos.

Bisenieks savulaik ir dejojis sporta dejas, arī Agra Daņiļeviča deju grupā «Dzirnas», mācījies Latvijas Kultūras akadēmijas Modernās dejas horeogrāfijas nodaļā pie Olgas Žitluhinas. Pēdējos gados viņš naudu pelnījis, dejojot uz kruīza kuģiem, un viņa ilgstošā prombūtne abu attiecībām bijis nopietns pārbaudījumu laiks. Taču mīlnieki šos pārbaudījumus ir izturējuši, un pērn vasarā Bisenieks mīļoto bildinājis. «Var jau dzīvot kopā arī tāpat, oficiāli nenoformējoties, bet tajā pašā laikā man šķiet, ka kaut kādai kārtībai un atbildībai attiecībās ir jābūt, lai, ja nu kas, nevar tā vienkārši pazust. Manuprāt, mūsu sabiedrībai kopumā tieši atbildības uzņemšanās ir ļoti būtiska un vajadzīga. Jo, ja mēs katrs būtu tik drosmīgs, tas mums visiem būtu tikai svētīgi,» pirms pāris mēnešiem intervijā «Neatkarīgajai» teica Kerēvica.