Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Vakara Ziņas

Ozoliņš pievērsies aklo randiņu biznesam

© facebook.com

Vēl pirms nepilna mēneša pašpasludinātais seksa eksperts Miks Ozoliņš centās iekārdināt vīriešus ar savu seksa semināru, rādot divus videoklipus, kā iepazīties ar meiteni bārā un kā – liftā. Acīmredzot šis rūpals nav gājis no rokas, jo tagad Ozoliņš pievērsies citam biznesam...

Pēc savu seksa semināru izgāšanās dzimtajā zemē režisors Miks Ozoliņš nemeta plinti krūmos, bet visā vainoja bulvārpresi. «Arī dažādu žurnālu redaktores, blogu īpašnieces un žurnālistes, kas par mani rakstīja ar rūgtu pieskaņu, bija sievietes. Par cik viņu starpā bija sievietes, ar ko man bijušas šāda tāda veida attiecības, nemaz nenobrīnījos, ka viņas nevēlas, ka mani semināri vispār notiktu un lai tajos es stāstītu par metodēm, kā es viņas savaldzināju, vai pat nosauktu viņu vārdus,» toreiz savā video uzrunā ziņoja Ozoliņš, kam sekoja aicinājums semināru apmeklēt virtuālā vidē. Taču aizvadītajā nedēļā viņš sāka aktīvi reklamēt savu jaunāko ideju, proti, principā jau daudzus gadus pazīstamo aklo jeb ātro randiņu kustību. Ozoliņš potenciālos klientus uz ātro randiņu burziņu sociālajā tīklā «facebook.com» cenšas pievilināt, pozējot ar amerikāņu daiļavām, kuras arī solās ierasties uz pasākumu. 

***

Atkal sola trīs meitenes...

Miks Ozoliņš savā «facebook.com» profilā ir ielicis divas bildes, kurās redzamas trīs būtnes, kas piedalīsies vīrieša solītajā ātro randiņu burziņā 4. aprīlī kādā no Manhetenas klubiem.