Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Tev tas ir jāzina!

"Laimes kaķis" Marija meklē mīlošus saimniekus

© facebook/ Labās mājas

Dzīvnieku patversme "Labās mājas" sociālajā medijā facebook ir ievietojusi informāciju par 5 gadus veco trīs krāsu kaķenīti Mariju, kura meklē mīlošus saimniekus.

Patversme vēsta:

Trīskrāsu kaķenīte aizvadītās vasaras vidū laist pasaulē savus mazuļus ieriktējās kāda uzņēmuma sarga būdas dīvānā, lai gan iepriekš mince šajā teritorijā netika manīta. Kamēr Marija patversmē audzināja un izdeva tautās savus bērniņus, ar cilvēku viņa komunicēja adekvāti: gribi mani samīļot - mīļo, negribi - pati neuzbāzīšos. Kopš palikusi viena, Marija ierāvusies sevī - nevēlas, lai viņu paijā, ap viņu ucinās. Nav izslēgts, ka mincei ļoti netīk citu kaķu sabiedrība, kas tad liedz patversmē atklāt savu patieso būtību: vai nu mīļa, klusa, kārtīga kaķenīte vai tomēr bailīga, tramīga. Ja nu kāds vēlas mēģināt dot Marijai iespēju - piemērota dzīvei klusā, harmoniskā vidē bez citiem mājdzīvniekiem un maziem bērniem.

Ja vēlies Mariju saukt par savu minci, sazinies ar patversmi pa tālruni - 26617636 vai brauc ciemos (patversmes darba laikā no 10 līdz 18; pirmdienās patversme apmeklētājiem slēgta).