Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Tev tas ir jāzina!

Saimnieki izmisumā - pazudis ģimenes mīlulis

© facebook/ Baiba Fjodorova

Sociālajā medijā facebook ir ievietots izmisuma pilns lūgums atsaukties ikvienu cilvēku, kuram ir kādas ziņas par attēlā redzamo suni.

Suņa saimnieki vēsta:

Tikai tagad Tu saproti, cik bezspēcīgs esi, ka tomēr ir notikumi, kurus Tev nav iespējams mainīt. Lai cik Tu censtos un mēģinātu visu kontrolēt, pienāk brīdis, kad Tev vienīgais kas atlicis ir cerība, ka tomēr būs kāds augstāks spēks, kas palīdzēs Tev! Ir tik skumji. Nu atkal pienācis brīdis, kad asaras lielas kā pupas veļas pār maniem sārtajiem vaigiem un sajūta, ka neesi izdarījis visu, grauž tevi no iekšienes kā parazīts un Tu nespēj savākties.

Mūsu draugs ir pazudis. Viņa nav. Nav nekur. Kā akā iekritis, kā kāds viņu būtu izrāvis no šīs dimensijas. Ir tik smagi.
Vienīgais ko varu lūgt ir turpināt jums draugiem, paziņām, svešiniekiem, dalīties ar mūsu pazudušā drauga foto, lūgt pastāstīt saviem radiem, tuviniekiem, kaimiņiem,un cerēt, ka tomēr viņš atradīsies.
Viņš ir kas vairāk kā tikai ģimenes mīlulis, viņš ir mūsu draugs, mūsu ģimenes dvēsele, viņš ir mums ļoti īpašs ar visiem saviem niķiem, bļēņām un haosu, ko rada ap sevi, tomēr viņš ir mūsu mīļais nebēdnīgais Kaspers.

Mēs ļoti gaidām viņu atgriežamies mājās!

*13. februārī ap plkst. 21 netālu no Odzienas, Pļaviņu novadā, pazudis bīgla šķirnes suns. Ļoti gudrs, draudzīgs, mazāks kā ierasti redzētie bīgli, ap kalu brūna siksna, uz tās uzrakstīti saimnieku kontakti.