Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Tev tas ir jāzina!

Ģimene ar maziem bērniem piedzīvojusi šausminošu nelaimi

© Facebook/ Palīdzēsim viens otram

Sociālajā medijā facebook grupā "Palīdzēsim viens otram" ir ievietots palīgā sauciens no kādas ģimenes, kura ugunsnelaimē zaudēja visu savu iedzīvi.

Tiek vēstīts:

''Pie mums griezās ģimenei(Ventspils novads), patreiz ģimene sāk savu dzīvi no nulles. Jo ugunsgrēkā pazaudēja visu savu iedzīvi.
Sadega, gan drebes, dokumenti utt.

Ļoti nepieciešamas ir drēbes un mēbeles.
Sievietes meite man raksta šādi - Principā tā ir mana mamma ar mazo māsu un brāli. Tas viss ir noticis tik pēkšņi, ka pat nezinu, ko, lai rakstu. Viss ir pazudis gan skolas mantas, gan dokumenti, gan sadzīves lietas. Mamma dzīvoja, darba vietas piešķirtā dzīvoklī Popē. Tas ir Ventspils novadā. Tagad sazinoties ar darba vietu, mammai tiks piešķirts cits dzīvoklis, kurā viņa jau varēs ievākties pirmdien. Visas šausmas notika nakts vidū, mamma pamodās no tā, kad jau bija palicis karsti. Paķēra mazākos un izskrēja ārā no dzīvokļa. Arī kaimiņi otrajā stāvā ir zaudējuši visu. Pat nezinu kā noformulēt visas tās domas, kas galvā maisās tā, lai Jūs saprastu. Pagaidām mamma ar mazajiem paliek pie manas tantes Ventspilī. Viņa ļoti cer drīz atsākt darba gaitas, jo darbs ir iedevis brīvu līdz brīdim, kad visu sakārtos, bet vairāk uztraucos tieši par mazajiem un viņu skolas gaitām, lai dikti daudz neiekavē. Mazākie ir tikuši cauri ar nelielu izbīli, bet mamma gan īsti nezina no kā sākt. Tagad arī pati esmu ceļā uz Ventspili, lai mēģinātu rast situāciju vai vismaz nedaudz atbalstītu viņu. Mammai-38/40 apģērbam, tas būtu M/L izmērs. Apavi 38
Brālim-12 gadi uz augumu 134cm apavi 35/36
Māsai-7 gadi 120 cm apavi 30/31

JA JUMS IR IESPĒJAMS PALĪDZET, GAIDĪŠU JŪSU ZIŅU.

Kā arī ir iespēja palīdzēt attālināti,

Palīdzēsim viens otram"
reģ.nr - 40008260372
AS Swedbank
LV06HABA0551043090995

Kā arī mums ir paypal konts - palidzesim.viens.otram@gmail.com