Otrdiena, 19.marts

redeem Jāzeps

arrow_right_alt Tev tas ir jāzina!

"Nevienam nevajadzīga" suņu dāma meklē jaunas mājas

© Facebook/ Tukuma dzīvnieku patversme

Tukuma dzīvnieku patversme sociālajā medijā facebook ir ievietojusi informāciju par kādu mīļu suņu dāmu, kura saviem iepriekšējiem saimniekiem kļuva lieka, bet tagad meklē jaunas mājas.

Patversme vēsta: "Sunīte vēlās mazu vietiņu pie mūrīša,ēdiena trauciņu un mīlestības,tik cik viņai atvēlēs jaunais saimnieks...
Nesaprasta un pamesta...sunīte nonākusi patversmē,jo viņa vairs nav vajadzīga... Mazajai dvēselītei prieku sagādā viss,kas ir ap viņu! Betiņa ir laimīga par saulīti un vēja pūstu lapiņu,sals un sniegs nebiedē mazo,enerģisko suņu meitenīti! Viņa ir pieticīga un pateicīga par cilvēka acu skatu,par glāstu , Betiņa pretīm ātro buču dod!
Sunītes sapnis ir dzīve lauku mājā,kur pats sev saimnieks var būt. Pie pavadas mazulīte prot iet,bet negrib cilvēku apgrūtināt,kad tam kopā ar viņu, būtu jāiet suņu vēstules lasīt:)!
Betiņa ir gudra un saprot,kad no mājām tālu prom nedrīkst iet,jo viņai uzticēts bija daudz pienākumu,bijušajās mājās! Pastnieks jāsagaida,jānoskatās vai kaimiņš uz autobusu aiziet,lai uz darbu brauktu. Tad jāizmet apgaitas loks pa ābeļu dārzu,lai pasargātu ābelītes no zaķiem un stirnām. Tad vēl daži saimnieciski darbi jāpadara un tad jādodas brokastis ēst un drusku kājas atpūtināt!
Mīļa un dikti sirsnīga sunīte, gaida savu labo un sirsnīgo saimnieku! Tā gribās vakarā,kaut uz grīdas pie saimnieka kājām pagulēt...tā gribās kādu mīlēt un pašai tikt samīļotai! Betiņai jādodas pie friziera,varbūt kāds var palīdzēt kažociņu sakopt,tad lūdzu piezvaniet uz brīnumu tālruni,90006089! Betiņa gaidīs zvanu,90006089,jo tas ir cerību zvans!
"